• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Menajer puanlarım hesabıma eklenmiyor

Destek
    2
    6
    744
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • yağızzz23
      yağızzz23 last edited by

Kazandığım menajer puanlarım hesabıma yüklenmiyor bütün emeklerim boşa gidiyor düzeltmezseniz oyunu bırakacam acil yardım

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • SEXAFONN
        SEXAFONN @yağızzz23 last edited by

@yağızzz23 Merhaba

Hangi slotta puanlarınızın eklenmediğinı söylüyorsunuz ?

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • yağızzz23
          yağızzz23 last edited by

Hangi slotta derken ne kastettiğinizi anlamadım şu an yazdığım hesabımda hangi takımlı seçersem seçeyim hedefe ulaşıyorum ama puanlar yüklenmiyor sıralamam hiç değişmiyor 29000 menajer puanım olması gerekirken 8000 gösteriyor her zaman

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • SEXAFONN

@yağızzz23 Merhaba

Geri dönüşünuz için teşekkürler.

Hesabınızı inceledim bir hata yok sadece yanlış bildiğiniz şeyler var.Osm şirketi size 4 takım yönetmek için izin veriyor hangi takımla kaç puan alırsanız bunlar lig sonu o slota ekleniyor.Sizin 29 bin dediğiniz ise 4 slotunuzun toplamıdır.Aşağıda detaylı görebilirsiniz her slot sıralamaya ayrı tabii tutulur. alt metni

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • yağızzz23
              yağızzz23 last edited by

Anladım kusura bakmayın ben yanlış biliyormuşum bütün slotların toplamının olması gerektiğini sanmıştım özür dilerim

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • SEXAFONN

@yağızzz23 Estahfullah iyi forumlar dilerim sohbet forumuna muhabbet etmeye de beklerim iyi günler 🙂

...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • 1 / 1
                • First post
                  Last post