-
Sprawa wygląda tak, że chciałem pograć z ziomeczkami w jednej lidze i jakieś Araby dołączyły i zajęły ich kluby, czy jako medator ligi mogę ich jakoś wyrzucić?
-
@majdanoitaliano said in Można kogoś wyrzucić z ligi?:
Sprawa wygląda tak, że chciałem pograć z ziomeczkami w jednej lidze i jakieś Araby dołączyły i zajęły ich kluby, czy jako medator ligi mogę ich jakoś wyrzucić?
Jeśli menadżer się nie będzie logował w lidze, przez 3 doby, to jako moderator ligi będziesz mógł go wyrzucić, ale jeśli menadżer jest aktywny, to nie możesz nic zrobić, chyba, że sam złoży rezygnacje.
-
Najlepiej ,jeśli już są to ziomale z dzielni to umówić się na daną godzinę i raz dwa się logować... OSM nie śpi całą dobę
-
@huzar-shakir właśnie to była chwila moment i już były zajęte
-
@huzar-shakir właśnie to była chwila moment i już były zajęte
To jest właśnie całe OSM,tu w pewnych momentach musisz być szybszy od wiatru ... u mnie na glownym slocie w Arabii są chyba 2 wolne miejsce po ucieczce menago więc zapraszam twoich kumpli
-
Z pytaniami zapraszam na Forum Pomocy, który do tego celu zostało stworzone
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/500/pomoc-osm/827