FIFA 17 - gra wideo...
-
Temat dla koneserów i fanów FIFA 17 (i wcześniejszych wersji oraz kolejnych).
Masz coś do powiedzenia w tym temacie? Czekamy tu na ciebie z dyskusją i spostrzeżeniami odnośnie tej kultowej gry.
-
@Dovco_HandF
Bardzo ciekawy wątek dla koneserów Fify Wydaję mi się, że powinien dobrze się rozwijać -
Miałem Fifę 08,09,10,11,12,13,15,world,16,17 nigdy nie kupowałem coinsów, gram w UT a w 16 grałem regularnie w WG. Mój nick to TheCore7, jak ktoś chce pograć to pisać, gram na PC
-
Ja gram na xboxie od 12 teraz oczywiscie w 17 pykam kariere zawodnika ale offline . koncze 3 sezon Gornikiem Leczna jako srodkowy napastnik Wyzwania na poziomie 81 % zas zawodnik skill 82 . Narodowosc wybralem Cypr co by bylo latwiej zagrac w reprezentacji i tu niespodzianka w 17 chyba nie ma powolan do narodowej kadry Bo jak mozna wytlumaczyc ze przez tyle czasu nic nie dostalem . W oficjalnym poradniku nie ma o tym slowa , na forach nikt nic nie wiem . w 16 gralem w Realu na tej samej pozycji jako Hiszpan i powolania dostawalem a tu cisza .
-
@maloba
Może tak być, że reprezentacji Cypru nie ma w Fifie 17, co wydaję się bardzo prawdopodobne, bo chyba nigdy nie było -
@Byku-Duma-Warmii Mi sie wydaje ze wogole nie ma powolan do reprezentacji Cypr pierwszy slabszy z brzegu mi sie wybral zebym mial latwiejsza droge do slawy ale jak widac no way
-
@maloba
Najpierw sprawdź czy taka reprezentacja jest w Fifie, bo jak nie ma to Ty sam w niej grać nie będziesz. Musisz wybrać reprezentację, która znajduje się w Fifie -
@Byku-Duma-Warmii W tym jest mysl sprawdze jednak zdrowym tokiem rozumowania skoro jest mozliwosc wybrania to powinna byc tez reprezentacja
-
@maloba
Nie zawsze tak jest, że jak wybierasz narodowość gracza, a tych w Fifie jest bardzo wiele, a reprezentacji wszystkich nie masz. -
@Byku-Duma-Warmii Dzis sprawdze , jedno jest pewne narodowosci juz nie zmienie w trakcie kariery .
-
@Byku-Duma-Warmii apropo gry samemu
Mecz Polska - Brazylia.
Piłkarze Brazylii wchodzą do szatni.
Patrzą, a tam tylko jedna koszulka - dla Ronaldinho.
No to mówią mu:- Ronaldinho, dobra będziesz grał sam.
Reszta drużyny poszła do pubu na piwo.
Ronaldinho sam bez bramkarza nieźle się spisuje.
Reszta drużyny w pubie po jakimś czasie włącza telegazetę, żeby zobaczyć, jaki wynik.
A tam: 0:1 (34Ronaldinho). No to się cieszą. Jakiś czas później patrzą, a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83
Rasiak).
Następnego dnia spotykają się z Ronaldinho i pytają: - Ej, stary, czemu strzelili ci bramkę? Przecież tak dobrze ci szło?
- No wiecie panowie - odpowiada Ronaldinho - w 46` dostałem czerwoną kartkę.
- Ronaldinho, dobra będziesz grał sam.
-
@maloba
Dobry żarcik na wieczór jest w sam raz -
@Byku-Duma-Warmii stare jak Rasiak
-
@maloba
Pamiętam te czasy jak się oglądało najlepsze zagrania Rasiaka na youtube
-
@Byku-Duma-Warmii ksywek to on mial co niemiara Drewno kołek ale z bani ladnie potrafil strzelic
-
@Byku-Duma-Warmii Faktycznie zmienilem priorytety , zaczalem nowa kariere tym razem Yeovil w league two i wybralem narodowasc , z miejsca dostalem ze selekcjoner mnie obserwuje powiem tak warto pytac , bo kto pyta nie bladzi dzieki Byku
-
@maloba
Nie ma za co -
@Byku-Duma-Warmii podrzuciles dobry pomysl jest za co