Hakem Komedisi :))
-
Herkese merhaba. Direkt konuya gireyim,uzun süredir bu oyunu severek oynuyorum fakat son zamanlarda yaşadığım hakem sıkıntıları çok fazla canımı sıkmaya başladı. Hakem full kırmızı diye ben mücadeleyi yumuşak veya normale alırken rakibim agresif çıktığı halde sürekli kırmızı kartı ben yiyorum. 1 2 kez değil inanın bana çok kez başıma geldi. Bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum gerçekten sinir bozucu. Ve bir diğer olay ise aynı hakemin 2 gün üst üste maçımı yönetmesi. Dün sağolsun 7.dakikada bana kırmızı kart çıkartan hakem yarınki maçımıda yönetecek. Bu bana göre saçma ve düzeltilmesi gereken bir diğer hata. Ve inanın ''Ya bu futbolun doğası erken kart veya kırmızı yıyebilirsin'' demeyin. Çünkü hakem full kırmızı iken ne zaman rakibim agresif veya çok agresif çıksa ben ona nazaran daha yumuşak oynasam kırmızı yiyen ben oluyorum. Ve bu full kırmızı baş belası hakem ertesi gün yine maçıma geliyor. Umarım bu durum sevgili modlar tarafından oyun merkezine iletilir. Saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
-
@you1903 Geçmiş olsun oyun yapımcılarına şikayetini ileteceğiz