• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Bir takım sorunlar

Destek
    2
    5
    435
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • crank86
      crank86 Turkish Users last edited by

Öncelikle hiç bir slotumda puanlarım görünmüyor. Eski puanlarımın hiç biri görünmüyor.
      Bir de Türkçe forumları göremiyorum. Erişim izniniz yoktur gibi bir hata alıyorum

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • SEXAFONN
        SEXAFONN @crank86 last edited by SEXAFONN

@crank86 @crank86

Soru: Menajer Sıralama sistemi nasıl çalışıyor? Topladığım menajer puanlar profilimde daha az görünüyor!

Cevap: Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:

Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
        180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
        700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.

Diğer sorunuza gelecek olursak gruplar sekmesine tıklayıp @Language-tr yi bulup gruba katılırsanız bu hatayı almazsınız.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • crank86
          crank86 Turkish Users last edited by

Teşekkür ediyorum sorunum çözüldü son olarak şuan ligde menajer sıralamasına erişemiyorum
          Oops
          Üzgünüz, bir şeyler ters gitti!

hatası alıyorum. İyi forumlar

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • SEXAFONN
            SEXAFONN @crank86 last edited by

@crank86 Liginizde ki menajerlerin bulunduğu puanlama tablosuna mı erişemiyorsunuz ?

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • SEXAFONN
              SEXAFONN last edited by

Geri dönüş olmadığı için başlık kapatılmıştır. 🖒

...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1
              • First post
                Last post