Coins
-
Arkadaşını ekle sende 50 coins kazan arkadaşında sabahtandır 50 kere yaptım o yeri ama olmadı nedenini öğrenebilirmiyim
-
Giriyorum O onaylama yeri çıkıyor kabul etme yeri falan kabul ediyorum ve sonra linki yapıştırıyorum tam olacak derken sayfa kendiliğinden yenileniyor ve olmuyor bu sorunu düzeltirmisiniz PC Den giriyorum
-
@bekir-sezqin multi hesaplar mı kullanıyorsunuz yani
-
Kardeşim oyunun verdiği bir yer muklti hesap ne alaka saçma bi hesap kurup 50 coins alıyoruz yotubuden izleyebilirsin birçok kişi yapıyor
-
@bekir-sezqin merhabalar,
Multi hesap kullanmak yasaktır.
iyi oyunlar -
Ya tamamda yasaksa neden link yeri gelmiş onu anlayamıyorum kendi hesabımla yaptım oldu ama lig kurmak için coinsim yok bu yüzden internet cafeye gittim yani farklı bilgisayrda ama o 500 coins gelmedi bi yardımcı olsanız diorum
-
@bekir-sezqin said in Coins:
Kardeşim oyunun verdiği bir yer muklti hesap ne alaka saçma bi hesap kurup 50 coins alıyoruz yotubuden izleyebilirsin birçok kişi yapıyor
Merhaba
Osm de multi hesap Açmak yasaktır.Bir çok kişi işliyorsa bu sizinde işleyeceğiniz anlamına gelmez.Bu linki buraya bırakmalarının sebebi resimde de söylediği gibi arkadaşlarınızı davet etmenizdir.