Hile
-
youssef ,2016
Bu kullanıcı fas liginde hile yapıyor oyundan zevk alınmıyor temiz bi oyun istiyorum raporlamaya çalıştım sürekli hata alıyorum hep denedim 3 gündür bi aksilik oluştu diyo hilesini bende burdan anlatıyım mesela mario götze adlı oyuncuyu değeri 14 milyon ama diğer menajerden 11 milyona alıyor kendi oyuncusu olan luan ı değeri 3 milyon 7.5 e satıyor hem çoklu hesabı var hemde illegal transfer yapıyor lütfen yardım edin raporlayamıyorum raporlasam burdan yazmazdım lütfen bi kontrol edin bana hak vericeksiniz raporlama işlemini yapamıyorum siz ilgilenin lütfenn -
@kylekorverrr26 merhaba, aşağıda ki soruları yanıtlayabilir misiniz ?
Şu anda kullanıcıların OSM'ye giriş yapabildiği 5 farklı versiyonumuz mevcut:
Website
Facebook
Android uygulaması
iOS uygulaması (iPhone)
iOS uygulaması (iPad)
Bütün hataları aşağıdaki temel bilgiler çerçevesinde raporlamalısın.Kullanıcı adı:
Hesap: (Örnek; Ana hesap, alt hesap 1, alt hesap 2, alt hesap3)
Lig numarası:Platform: (Website, Facebook, Android App, iPhone App, iPad App) ***
*** Android Uygulaması ve iOS Uygulaması versiyonlarını kullanıyorsan lütfen aşağıdaki bilgileri ekle:
Cihazın markası/türü:
OSM versiyonu: -
@sexafonn merhaba sizin bana sormuş olduğunuz soruyu anlamadım kusura bakmayın ama herhangi bir soru cümlesi göremedim ne yapmam gerektiğini söylerseniz yaparım ancak ben her yolu denememe rağmen böyle bir hata aldığımı söylemiştim yapabileceğim ne var bilmiyorum ama benim raporlamamdan ziyade bir gerçekten araştırsanız hile yaptığını bariz bir şekilde görebilirsiniz ve benim raporlamama gerek kalmaz ki raporu oluşturken hata alıyorum zaten
-
@kylekorverrr26 Kısaca şöyle sorayım telefonunuz android mi Iphone mi ?
Bide hangi osm sürümünü kullanıyorsunuz.
-
@hustundel rapor edebilirim herhalde artık
-
@kylekorverrr26 Hayır yetkililer sorunu çözünce raporlayabilirsiniz.
Iyi forumlar.