Bildirim Gelmiyor
-
Versiyon 3.4.06yı kullanmaktayım, telefonum Android. Uzun bir süredir haftalık etkinlikler dışında hiçbir bildirim gelmiyor. Ayarlarda bildirimler açık, oyunu bir iki kez kaldırıp tekrar yükledim ama neredeyse birkaç aydır durum böyle
-
Daha İyi Gelmesin Bana Sürekli Geliyor Sinir Oluyorum
-
@bekirsezgings Hocam mesela ligimin simülasyon saatini tam öğrenemiyorum böyle olunca.
Transferleri takip etmek de zorlaşıyor -
Ben 2-3 saatte bir Giriyorum Bu Yüzden Bana Sorun Olmuyor.
-
@bekirsezgings transferler saatlik yapılıyor, ve oyuncun satıldığında girip hemen listeye bakmak bir avantajdır. Yeni gelen oyuncuları kapmak için. Sizin için önemli olmayabilir ama arkadaş içinde oyunda üst sıraları hedefleyenler için de bildirim gelmemesi büyük bir sorun.
-
@ofmanager_ Aynen Benim için hiç önemli değil ben üst sıraları sevmiyorum boş bir oyuncuyum öyle değilmi. hesabı yeni kurduğum için böyle demeni doğru bulmuyorum bir önceki hesabımı sildim bunu yeni açtım.
-
@bekirsezgings estağfurullah, öyle demek istemedim. Sizin için önem arz etmiyorsa bile bazı insanlar için önemli demek istedim. Neyse burada konuyu çarpıtmayalım ki arkadaşın sorunu çözülsün. Yorum yapılacak bir durum değil bu durum