Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
@huzar-shakir Takie powroty to ja szanuje
-
@toomanyways Michu, ty też jesteś moderatorem w polskim personelu więc możesz kretka dokoptować
-
@huzar-shakir
Powrót legendy -
@byku-duma-warmii tak,można powiedzieć że @kret166 to legenda.dlatego też niema co się czaić tylko wciśnijcie kolegę do MP
-
@huzar-shakir
Spokojnie, już jest wpisany. -
@byku-duma-warmii i gitara.jeszcze Alberta obudzimy i będzie elegancko
-
Panowie moderatorzy.Skoro MP zaczyna się około 20 września można przedłużyć zapisy,prawda?Czym nas więcej tym lepiej.
-
Spokojnie z Jop juz gadalem dostep do forum mam .
No i witam all po dluzszej przerwie ale troche fifa mobile mnie wciagnela w swe szpony i tak wyszlo
I tez troche mi schlebiacie i przesadzacie z ta legenda :pp bo nic konkretnego nie osiagnilem -
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@Dovco_HandF kiedy odbędzie się losowanie grup MP i na jaką datę przewidywany jest start imprezy?
@daroo933 ja to nawet slotu nie mam wolnego.organizowane są MP a nie wiadomo co gdzie i kiedy.
Daro, cofnij się do pierwszego posta w temacie zapisów, tam jest napisane kiedy będzie start. Druga sprawa to, żeby określić format rozgrywek ułożyć terminarz trzeba poznać ilość uczestników. Co roku ta sama śpiewka.
Losowanie odbędzie się jak tylko zweryfikujemy uczestników.
Panowie moderatorzy.Skoro MP zaczyna się około 20 września można przedłużyć zapisy,prawda?Czym nas więcej tym lepiej.
Wczoraj doszły dwie osoby. Do pełnego kompletu brakuje nam już tylko 4 osób, więc spóźnialscy mają ograniczone pole manewru:)
-
@stefan-joptwojmać dobrze by było gdyby ktoś się pojawił
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@Dovco_HandF kiedy odbędzie się losowanie grup MP i na jaką datę przewidywany jest start imprezy?
@daroo933 ja to nawet slotu nie mam wolnego.organizowane są MP a nie wiadomo co gdzie i kiedy.
Daro, cofnij się do pierwszego posta w temacie zapisów, tam jest napisane kiedy będzie start. Druga sprawa to, żeby określić format rozgrywek ułożyć terminarz trzeba poznać ilość uczestników. Co roku ta sama śpiewka.
Losowanie odbędzie się jak tylko zweryfikujemy uczestników.
Wczoraj doszły dwie osoby. Do pełnego kompletu brakuje nam już tylko 4 osób, więc spóźnialscy mają ograniczone pole manewru:)
Ale to huzar pisał a nie ja kolego spójrz dokładnie
-
@daroo933 zacytuję " @daroo933 ja to nawet slotu nie mam wolnego.organizowane są MP a nie wiadomo co gdzie i kiedy."
@Stefan-Joptwojmać odpowiedział Ci na twoje trudne pytanie,które źle sprecyzowałeś Dariuszu.
-
Zagra w MP kolejny gracz @Przemek-Kaszti.
Zostały tylko 2 miejsca wolne. -
@huzar-shakir serio?
-
@huzar-shakir spójrz dokładnie na ten ss i zobacz kto pisał że nie ma slotu wolnego Ty.
-
@daroo933 i co z tego że to ja pisałem. @Stefan-Joptwojmać źle odczytał i wszystko poszło na Ciebie
O mój wolny slot Dariuszu się nie martw.znajdzie się
-
-
Ale macie problemy gorsze niz dzieci w przedszkolu ... Zapisujac sie juz kazdy powinien miec wolny slot bez wzgledu kiedy rusza mp nikt was do zapisow nie zmuszal nie bedziesz mial slotu wtedy gdy rusza twoj problem poprostu nie zagrasz i tyle