-
@kamieñ22 said in Aktualizacje OSM:
@didierluk chyba jednak od rozdzielczosci. Mysle, ze jakbym mial cegle 6" (a jakis czas temu mialem lumie1320) to bym mial ta dodatkowa kolumne a tak musze koezystac na fonie z przegladarki, co nie jest zbyt wygodne i jest dosc mocno czasochlonne...ale jakos to przeboleje Dzieki za pomoc!! Tobie rozwiez @Stefan-Joptwojmać
Można sprawdzić oceny z danego meczu zawodnika, podsumowania takiego jakie jest w przeglądarce internetowej nie widziałem;(
-
@stefan-joptwojmać a mi wlasnie chodzilo o podsumowanie, nawet nie musi byc z kazdego meczu tylko o srednia ocene. A czy te oceny w ogole maja odwzorowanie w grze w kolejnym meczu czy sa bo sa?
-
@stefan-joptwojmać a mi wlasnie chodzilo o podsumowanie, nawet nie musi byc z kazdego meczu tylko o srednia ocene. A czy te oceny w ogole maja odwzorowanie w grze w kolejnym meczu czy sa bo sa?
Ja uważam, że mają. Możesz zobaczyć też średnią ocen z całej ligi najlepszych zawodników na apce.
-
@stefan-joptwojmać dzieki!!
-
@stefan-joptwojmać dzieki!!
Wchodzisz w tabelę i tam masz zakładki tabela ligowa, lista menadżrów, najlepsi strzelcy, asysty, ranking goli i asyst i w tym momencie możesz przesunąć palcem w lewo odkryje się więcej możliwości:)
-
@stefan-joptwojmać to wiem, nie rob sobie ze mnie jaj
-
Od dziś zaczyna się takie wydarzenie i potrwa do końca weekendu. Zdecydowanie lepsze wyniki podczas treningu.
-
@byku-duma-warmii Pech, bo ja akurat cały weekend w pracy :thumbsdown_tone2:.
-
@dovco_handf
Następnym razem sobie to nadrobisz :slight_smile:. -
No to mamy chat grupowy ! Dobra aktualizacja
-
@marcin657827
Świetna, tego brakowało w grupach. -
@byku-duma-warmii jeszcze w ligach mógłby też być
-
@marcin657827
To prawda tego też brakuje w ligach -
Ciekawe czy dodadza Usaina Bolta do gry
-
Już od dziś do poniedziałku skaut wraca po godzinach :slight_smile:.
-
To można pohandlować
-
Forum Czat dla grup na Aplikacji już dostępny
-
Aktualizacja Grup na telefonach (Nowość)
-
W tamtym tygodniu weszła aktualizacja, która wprowadziła to, że zawodnicy sprzedani z naszych drużyn podczas ligi mogą powracać na listę transferową, skautem bądź nawet w ofercie specjalnej. Gracze Ci będą mieli takie statystyki, które mieli podczas opuszczania ligi.