Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@toomanyways Puchar dał wam dużo gdyby nie to byłaby porażka. Gracze SL dwie pierwsze pozycję i porażka. Ciekawa wyrównana bitwa pod ktoś musiał przegrać. Gratulacje Wojownicy
-
@daroo933 Wiem, gdyby nie to to na pewno byśmy przegrali. Zmarnowaliśmy trochę przewagi w końcówce bitwy, do tego jeszcze ze dwa oddania nam nie pykły w trakcie bitwy. Ale SL było wymagającym rywalem. Powodzenia w następnej bitwie @Stefan-Joptwojmać
-
W progresie o cały 1% byliśmy lepsi. Bitwa szalenie wyrównana przez 3/4 prowadzili Spartanie ale udało się
-
@toomanyways said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@daroo933 Wiem, gdyby nie to to na pewno byśmy przegrali. Zmarnowaliśmy trochę przewagi w końcówce bitwy, do tego jeszcze ze dwa oddania nam nie pykły w trakcie bitwy. Ale SL było wymagającym rywalem. Powodzenia w następnej bitwie @Stefan-Joptwojmać
U nas też Tomek 2 oddania zawalił, także i w tym po równo. No nic nie udało się. Tomek mimo słabiutkiej kadry cel osiągną. Wszystko przez ten puchar, ale cóż czasami tak bywa. Gratuluję wygranej.
-
Na koniec wrzucę jeszcze się wyjściowej jedenastki.
-
-
KOniec! Nokaut!
Więcej szczegółów wieczorem jak wrócę z pracy.
Mega-dzięki drużyna : @Magic-89-1r @suchy998 @Kamson73 @pawelzylicz -
@dovco_handf To ja dziękuję Jako żelazny rezerwowy Nie chciałem wystąpić w bitwie, a tutaj tak dobrze nam poszło
-
I jeszcze progres:
-
@dovco_handf Jerzy,dwójka z przodu.Ładnie.
-
I na koniec mecze bezpośrednie z rywalami:
-
Group X
Runda
Polish Eagles 1040 - 1395 OSM Striker Ultras
Niestety my przegraliśmy, taka bitwa spokojnie mogła by być w fazie pucharowej.
Wynik bitwy mógł być mniejszy jednak zachowaliśmy w 22 kolejce zgrupowania, bo wiedzieliśmy że przegraliśmy.
Była to trudna bitwa i dziękuję za walkę @FORMOZA @tristan1982 @Łukasz-Kowalski @martin343 -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Jerzy,dwójka z przodu.Ładnie.
Nieźle transfery obrodziły
-
-
U nas także porażka, rywal kompletnie nas zniszczył. Nic nie mieliśmy do powiedzenia, a pod koniec już odpuściliśmy ze zgrupowaniami bo i tak była wielka porażka. W sumie porażka z mojej winy, zły dobór składu na tą bitwę i niestety wielka klęska. Mam nadzieję, że w drugiej kolejce uda nas się odkuć.
-
@byku-duma-warmii Trzeba przyznać że rywale was zlali równo.Po przegranej czas się odkuć na kolejnym rywalu. Powodzenia w następnej bitwie.
-
@huzar-shakir
Trzeba, trzeba. Tym razem zagramy już w najmocniejszym składzie. -
Round 02 - Alignment
The Groups have until 23:59 of September 18 (Dutch time) to publish the alignment, must include the Captain, Moderator (Team of the house) and the Group that is aligned (Group A, B, C ...)
Home team will be the creator of the league.
Follow this template for publication
Group Ñ: ESQUADRÃO SUICIDA Vs Tugas Away Team G1: Cidadewap G3: Cidadewap1 G5: Cidadewap2 G7: Cidadewap3 G9: Cidadewap4
Second round battles
Groups that do not publish the Alignment within the established deadline will be penalized at -100 Points, if there is no publication until noon 19/09 (Dutch time) the groups will be eliminated from the competition.
other information such as the league to be played and how to create the league will be published after the end for publication of the alignment.
Polskie Grupy w WCC
Grupa F- Spartacus Legends
- Polish Warriors
Grupa P
- Husarya_PL
Grupa T
- Polska Akademia Menadżerów
Grupa U
- Polish Legends
Grupa X
- Polish Eagles