Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
Ta bitwa nie dla mnie była piszanna
-
@huzar-shakir
Jest również różnica pomiędzy naszymi grupami, ważne byśmy wspierali się nawzajem -
@suchy998 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
Ta bitwa nie dla mnie była piszanna
Na dodatek wszystkie mecze to jak nie czerwpna to kontuzja i 1 do 0 przegrywam
-
Zauważyłem u mnie w bitwie, że goście inwestują w graczy tych samych narodowości, na przyszłość fajnie by było dogadać się w swoim gronie kto kogo jaką narodowość bierze, by się nie dublować. By ten bonus działał, trzeba mieć 6 z tej samej narodowości. Ja też tak grałem i wydaje mi się, że to zwiększa trochę szansę, teraz zrobiłem błąd bo sprzedałem kilku Brazylijczyków. I scout już mi nie przywozi 90+, a wszystko dlatego, że nie tylko, że taki sam pomysł miał rywal i wykupił mi
-
Zauważyłem u mnie w bitwie, że goście inwestują w graczy tych samych narodowości, na przyszłość fajnie by było dogadać się w swoim gronie kto kogo jaką narodowość bierze, by się nie dublować. By ten bonus działał, trzeba mieć 6 z tej samej narodowości. Ja też tak grałem i wydaje mi się, że to zwiększa trochę szansę, teraz zrobiłem błąd bo sprzedałem kilku Brazylijczyków. I scout już mi nie przywozi 90+, a wszystko dlatego, że nie tylko, że taki sam pomysł miał rywal i wykupił mi
Zwłaszcza, że w rewanżach widać będzie ten bonus.
-
I niezła tabela nas w uja robi xD
-
Walczymy, powolutku odrabiamy straty, w finale mamy po 1 zawodniku i mamy więcej obozów, jest ciężko, ale nie poddajemy się:)
-
12 kolejka i trochę punktów odrobiliśmy, ale nadal jest nieciekawie:
-
@huzar-shakir Niszczą ich bo grają z ogorkami taka prawda przypomnij sobie pierwszą bitwę. Tak jak pisze @Byku-Duma-Warmii te lepsze ekipy są poziom wyżej jak nie lepiej i nie jest łatwo ich ograć
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Rywale coraz to bardziej nam odskakują Do końca będziemy starali się o jak najlepszy wynik w tej bitwie.
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Kolejne kolejki dla rywali. Rywal dwie klasy lepszy od nas.