Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
UWAGA
W Mistrzostwach Polski zawsze kierowaliśmy się tabelą, czyli o kolejności decyduje bilans bramkowy, następnie liczba zdobytych goli.
Od początku była taka zasada, może w przyszłym roku pomyślimy nad zmianą ale na dziś jest to bilans bramkowy.
-
@marcin657827 Potrzebuję dowodów ; )
-
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
UWAGA
W Mistrzostwach Polski zawsze kierowaliśmy się tabelą, czyli o kolejności decyduje bilans bramkowy, następnie liczba zdobytych goli.
Od początku była taka zasada, może w przyszłym roku pomyślimy nad zmianą ale na dziś jest to bilans bramkowy.
Przed rozpoczęciem rundy finałowej poruszałem ten temat i odpowiedź Byka zrozumiałem zupełnie inaczej.
-
@lhundaeion jasniej prosimy
-
@byku-duma-warmii said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@lhundaeion
Analizujemy wasze spotkanie, ten kto zdobył w nich więcej punktów ten gra dalej, nie zależnie od miejsca w tabeli.@Rusewicz Pewnie chodzi o tą wypowiedź.
-
@magic-89-1r
Tak, ale to była odpowiedź na to kto awnasuje przy takiej samej ilości punktów oraz identycznym bilansem bramkowym. Tutaj takiej sytuacji nie będzie. -
Mamy nowego Indywidualnego Mistrza Polski - Gratulacje @Przemek-Kaszti
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
Gratulacje Przemek, nagroda za tyle lat w OSM, należało Ci się !!!
-
@magic-89-1r Gratulacje !!! @przemek-kaszti
-
Gratulacje nowy mistrzu
-
@Przemek-Kaszti Gratuluję
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Mimo, że bardzo lubię Przemka. Możesz być pewny Marcin, że niestety zrobię wszystko aby wygrać mecz. Zależy mi na podium! : )
Dzięki za miłe słowa, znamy się chyba od samego początku mojej gry przed Finałem miałem Cię za faworyta do tytułu wiedziałem że dziś łatwo nie będzie