Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
kolejka w Grupie C
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka piąta i piąty, bezbramkowy remis @Kamson73 - tego jeszcze na pewno nie było w MP!
-
GRUPA F, KOLEJKA 4, już powoli tabela zaczyna być unormowana, kandydaci do awansu wysoko, tylko.... JA JESTEM LIDEREM fajne uczucie chociaż przez chwilę być pierwszym na MP
-
@pawelzylicz a ja jako jedyny jeszcze nie strzelilem gola
-
@daroo933 Ja mam chyba jakąś zbugowaną drużynę
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Kolejka piąta i piąty, bezbramkowy remis @Kamson73 - tego jeszcze na pewno nie było w MP!
No mi się niestety w czwartej kolejce nie udało takiej serii podtrzymać i tak dla odmiany zremisowałem 1-1
-
To się nazywa wejście smoka.Daję Zarraga na ławkę rezerwowych w meczu z @stb411 aby odpoczął i tak też się dzieje.WchodI w 87 minucie i po 3 wyłapuje czerwo .To sobie odpocznie...
-
@huzar-shakir w innej lidze byś go od razu sprzedał
-
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir w innej lidze byś go od razu sprzedał
Zmniejszą mu karę do 1 meczu.Szkoda tylko że to mój najlepszy zawodnik i jutro nie zagra.
-
GRUPA F, KOLEJKA 5, obroniłem lidera, ale remis przy 69% posiadaniu piłki na wyjeździe mnie nie zadowala ale i tak będzie ciekawie do końca
-
@pawelzylicz nie narzekaj .jeszcze nie przegrałeś meczu
-
;@kamson73 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Czas się przełamać i rozplątać worek z bramkami 6 mecz z rzędu, z wynikiem 0-0 będzie chyba nie do przebicia heh .
brawo nie przegrałeś i nie straciłeś bramki ligi ze mna idą na dobre ( hehe żarcik mały ale brawo za defensywę )
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
;@kamson73 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Czas się przełamać i rozplątać worek z bramkami 6 mecz z rzędu, z wynikiem 0-0 będzie chyba nie do przebicia heh .
brawo nie przegrałeś i nie straciłeś bramki ligi ze mna idą na dobre ( hehe żarcik mały ale brawo za defensywę )
Nauczyłeś go murowac?
-
@Kamson73 wreszcie przerywa serię bezbramkowych remisów i wygrywa. @kimiraj123 lideruje, również bez goryczy porażki w grupie A.
-
6 kolejka w Grupie D
-
@byku-duma-warmii coś nie wstawia chyba boli go porażka
Grupa C
-
@daroo933
Dareczku nie miałem jak, wczorajszy cały dzień i noc w pracy byłem.