Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
-
@didierluk
Za dużo zabawy z tym by było. -
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@borynos no i się poślizgna i to nie raz będzie dym zobaczycie ale róbcie co chcecie.. Tylko pamiętajcie to wy moderatorzy jesteście dla użytkowników nie odwrotnie... I powinniście liczyć też się z naszym zdaniem.. Ale wiadomo kto wystrzelił z tym pomysłem, ciekawe co na to reszta moderatorów.. Jakaś ankieta może wśród użytkowników?
Nie bedzie zadnej ankiety , poniewaz '' organizatorzy'' sa zbyt butni i zarozumiali na to, aby liczyc sie ze zdaniem zwyklych graczy. Oni juz cos wymyslili , i maja gleboko to ,co mysla inni.
-
Grupa E - Kolejka
W grupie E wszystko już wiadomo. Jeszcze jutro mamy ostatnią kolejkę.
Awansowali @Marcin657827 @Damiś27 @zaloguj99 @pb1984 @ŁukSal @Stefan-Joptwojmać Gratuluję
Dziękuję za walkę @rokita666 @maqpax @Prochacz @krycha288 @krystian16061994 @kondziowa1 -
GRUPA F, KOLEJKA 20 i 21
-
W naszej grupie jeszcze sprawa awansu się nie rozstrzygnęła. Tylko ja, @Rusewicz i @Cogito jesteśmy pewni gry w 2 rundzie.
Panowie @Pawelzylicz @Lhundaeion @Cezarro @Tristan1982 @stb411 walczą o udział w kolejnym etapie IMP.
21- Rekordzik meczy bez porażki w mistrzostwach poprawiony
-
Zawsze warto grać do końca, rzutem na taśmę w ostatniej kolejce wyprzedzam trzech menadżerów i zgarniam awans do szóstki
-
@miszomichal Gratuluję należy Ci się awans, szacun
-
22 kolejka w Grupie D
Końcowa tabela:
Drużyny @ShakiBoy i @Tomcioo81 zapewniły sobie awans w ostatniej kolejce, Gratulacje
Brawa dla tych co awansowali i powodzenia w następnych rundach
@Szeregowiec @gorkins @Biker294 @ToomAnyWays @FORMOZA @bylus22 dziękujemy za walkę do końca
-
@miszomichal
Brawo Michał -
@magic-89-1r Ciekawą rywalizację mieliście
Cieszy mnie awans z chłopaków Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy.
Gratuluję @martin343 @gabkazmc @Tomcioo81 @Stepan-Kovalenko-1993 @ShakiBoy -
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Cieszy mnie awans z chłopaków Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy.
Dobrze, że jedno miejsce w tym zacnym gronie znalazło się dla mnie. Kilku bardziej znanych i cenionych graczy odpadło w naszej grupie.
-
@magic-89-1r Młodzież nadciąga
-
Te mistrzostwa to dla mnie tragedia
-
Po takim początku, nie spodziewałem się awansu. Pierwsza część sezonu spędzona na dnie tabeli. Trzeba walczyć do końca
-
Na razie tak to się przedstawia, czekamy na ostateczne rozstrzygnięcia w pozostałych grupach.
-
-
Mistrzowie tej ligi (awans/GRATULACJE):
(Prawie) mistrzowie (brak awansu/ dziękujemy za zaciętą walkę!)