Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Kolejka 19 w Grupie D
-
@magic-89-1r @martin343 awansował na 100% .Ty Magic w zasadzie też. graty chłopaki.
-
a u mnie 6 remis z rzędu:|
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
a u mnie 6 remis z rzędu:|
a u mnie 18 mecz bez porażki,w tym 10 remisów
-
@huzar-shakir Dzięki. Mam nadzieję, że jutro uda mi się wygrać i dopełnić formalności awansu.
-
GRUPA F, KOLEJKA 18
-
Ja 10 meczy z rzędu bez porażki:-)
-
Grupa E - Kolejka
-
@damiś27 @zaloguj99 @Marcin657827 kolejni fachowcy , którzy właśnie awansowali do półfinału IMP.gratuluję panowie.
-
Liczba meczy bez porażki w IMP wzrosła dziś po wygranej nad @milanesq do 19 nic ,tylko sobie pogratulować
-
Kolejka 20 w Grupie D
-
Czas na Grupę A:
Oni już mają pewny awans
Oni nadal walczą o awans:
A im niestety już dziękujemy
-
@daroo933
U nas już raczej nic się nie zmieni co do graczy, którzy mają awansować. -
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Liczba meczy bez porażki w IMP wzrosła dziś po wygranej nad @milanesq do 19 nic ,tylko sobie pogratulować
Dziś gratulujesz sobie, a jeszcze wczoraj nie byłeś zadowolony ze swojej gry, jakieś rozdwojenie jaźni czy co
-
@stefan-joptwojmać Widzę że masz jakiś problem do mojej osoby.Napisałem że nie przegrałem 19 meczy z rzędu ,jednak nie oznacza to iż jestem zadowolony z gry swojej ekipy.Czytaj bardziej ze zrozumieniem gościu, albo w ogóle tego nie rób.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać widzę że masz jakiś problem do mojej osoby.to że napisałem że nie przegrałem 19 meczy z rzędu nie oznacza iż jestem zadowolony z gry swojej ekipy.czytaj bardziej ze zrozumieniem gościu, albo w ogóle nie czytaj co piszę.
Po prostu ciekawi mnie to jak można być niezadowolonym ze swojej gry, a mimo to sobie gratulować. Dla mnie to się wyklucza, ale może jest jakiś ukryty sens:<
-
@stefan-joptwojmać Powiedz,czy w jeśli ktoś osiąga jakiś swój rekord ma oznaczać że jest się zadowolonym ze swojej postawy?Niekoniecznie.Jeśli uda mi się pewne rzeczy poprawić napiszę wtedy-jest ok.Poki co niema nic czym można się zachwycać.