Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@dovco_handf jeszcze sporo czasu wszystko z pewnością się zmieni
-
Kolejka 4 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -11 punktów (za podniesienie umiejętności zawodników)
-
Grupa G /
-
@magic-89-1r said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Kolejka 4 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -11 punktów (za podniesienie umiejętności zawodników)
widzę ze u wasz @Przemek-Kaszti zaczyna ładnie odskakiwać
-
@suchy998 U was też ktoś ma komplet zwycięstw
@Przemek-Kaszti ma bardzo komfortową sytuację, 8 punktów przewagi nad strefą spadkową.
-
@suchy998 @Przemek-Kaszti to gracz klasowy o uznanej renomie,niema co się dziwić jego znakomitej formie Tak sobie pomyślałem,może Przemo chce pobić rekord meczy bez porażki innego Przemka,czyli mój? Nie od dziś wiadomo,iż Przemki to zajefajni ludzie więc życzę mu 22 spotkań bez nieprzegranych
-
Grupa H
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 niezły start kolego
dzięki jakoś narazie idzie zobaczymy dalej
-
Pytanie do "starszych" kolegów (mam 33 lata, tylko że w grze nowy jestem :P). Co sądzicie o moim rozpoczęciu? Mega pech, czy jednak lama jeszcze jestem? To moje pierwsze 3 mecze:
-
@lhundaeion musisz gdzieś pobawić się którymś suwakiem lub wszystkimi. Posiadanie masz lepsze lecz gorsza skuteczność. Metoda prób i bledow
-
@lhundaeion Szczerze to jest kwestia tego indywidualna. Może spróbuj nieco def grać aby mniej tracić, tak jak pisze Marcin tu musisz sam dojść co ci leży najlepiej. Ja osobiście gram każdy mecz inna taktyka ustawiam się pod rywala raz wyjdzie raz nie trzeba próbować
-
Grupa G, kolejka 5:
Edit, bo nie oglądam, co wrzucam -
@daroo933 Ciężko coś stwierdzić na ten temat.
Ja dla przykładu przegrywam kolejny mecz w mistrzostwach choć teoretycznie nie powinienem.Ze @Stefan-Joptwojmać przegrałem dzięki czerwonej którą dostałem przy remisie.Dziś i @kimiraj123 odniósł debiutanckią wygraną w półfinale dzięki...czerwonej dla mnie.Co ciekawe w tych meczach zarobiłem jeszcze po kontuzji.Fatum jakieś albo moja nieudolność ustawienia ekipy.Jedno z dwóch.Oczywiście nie ujmuję niczego obydwu menago którzy wygrali ze mną jednakże takie typu wyczyny swoich graczy nieco irytują. -
@huzar-shakir miałem podobnie w zeszłym roku w jednym retro wszystko super w drugim masakra nic nie idzie tak już jest nic nie zrobisz trzeba grać do końca ja i tak jestem zadowolony
-
Hmmm... To co mówicie sprawia wrażenie, że tu jest więcej loterii niż suwaków Zobaczymy, poćwiczę dalej. Ciągle kombinuję i szukam.
@daroo933 i też się staram ustawiać na przeciwnika -
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@daroo933 Ciężko coś stwierdzić na ten temat.
Ja dla przykładu przegrywam kolejny mecz w mistrzostwach choć teoretycznie nie powinienem.Ze @Stefan-Joptwojmać przegrałem dzięki czerwonej którą dostałem przy remisie.Dziś i @kimiraj123 odniósł debiutanckią wygraną w półfinale dzięki...czerwonej dla mnie.Co ciekawe w tych meczach zarobiłem jeszcze po kontuzji.Fatum jakieś albo moja nieudolność ustawienia ekipy.Jedno z dwóch.Oczywiście nie ujmuję niczego obydwu menago którzy wygrali ze mną jednakże takie typu wyczyny swoich graczy nieco irytują.Z tym to różnie bywa, zagrałeś max agresywnie na pomarańczowego sędziego, więc kartkę musiałeś mieć wkalkulowaną. Grywasz defy więc na Ciebie zagrałem mega ofensywnie i z pewnością to pomogło. Dla przykładu dziś zagrałem z @Prezes-Kukito suwakiem na 57 i tylko 0:0 mimo, że kartkę dostaliście w podobnym czasie. Jeżeli grasz bardzo ostro to kartki i kontuzje są standardem. Różnica jest taka, że raz dostaje się częściej raz rzadziej. Tak nawiasem mówiąc to @Kret166 mógłby w tym temacie dużo powiedzieć, bo z tego co pamiętam to często miewał Twoją sytuację
-
Kolejka 5 w Grupie I:
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)