Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@byku-duma-warmii @huzar-shakir Dajcie sobie looz serio takie rzeczy to wyjaśnia się na priv
-
W Grupie H po jutrzejszej kolejce @Rusewicz już będzie jako pierwszy z naszej ligi pewny awansu do finałowej rozgrywki .
-
@daroo933
Dareczku spokojnie nikt tutaj do nikogo nie ma żadnych pretensji. Drobna wymiana zdań po prostu, prawda Przemku @huzar-shakir. -
Kolejka 18 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Kolejka 18 w grupie G, w której
-
@lhundaeion zrobiło się u Was jeszcze ciekawiej zauważyłem że i nasz mistrz Polski ma chrapkę na awans i do końca nie odpuści gry o występ w finale
-
Grupa H /
Minusowe punkty:AWANS DO FINAŁU MP
@Rusewicz -
Kolejka 19 w grupie G:
@tristan1982 i @Marcin657827 graty za awans! -
Kolejka 19 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
-
W Grupie I padło kilka niespodziewanych rezultatów.Raczej przesądzony jest brak awansu @stefan-joptwojmać ,co jest jednak pewnego rodzaju niespodzianką jak i @Bolesław-Chrobry,który też odpadł już dawno temu... Brawa jednak wszystkim za walkę do końca.
-
Można by przypuszczać, że zmiany w regulaminie mogły mieć pewien wpływ na słabszą postawę zespołu prowadzonego przez @stefan-joptwojmać . Tak więc on sam stał się ''ofiarą '' zmian w regulaminie , których tak zaciekle bronił.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
W Grupie I padło kilka niespodziewanych rezultatów.Raczej przesądzony jest brak awansu @stefan-joptwojmać ,co jest jednak pewnego rodzaju niespodzianką jak i @Bolesław-Chrobry,który też odpadł już dawno temu... Brawa jednak wszystkim za walkę do końca.
Nie jest to niespodzianką. Od zawsze w Nostalgii B mi nie idzie, co roku to samo, co roku odpadam w półfinale. Teraz doszły do tego kombinacje z 532 i efekt widoczny.
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Można by przypuszczać, że zmiany w regulaminie mogły mieć pewien wpływ na słabszą postawę zespołu prowadzonego przez @stefan-joptwojmać . Tak więc on sam stał się ''ofiarą '' zmian w regulaminie , których tak zaciekle bronił.
Zmiany nie wpłynęły na moją postawę. Zwłaszcza, że w poprzedniej rundzie miałem jedną ze słabszych kadr.
Chociażby dzisiejszy mecz, oddając 16 strzałów na wyjeździe nie strzelić gola to tragedia:
-
Grupa G, kolejka 20:
-
Kolejka 20 w Grupie I
Minusowe punkty:
Gratulacje @Mati-Colchoner awansu do finału
-
Grupa H /
Minusowe punkty:
AWANS DO FINAŁU MP
Gratuluję
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
AWANS DO FINAŁU MP
Gratuluję
@Rusewicz zdecydowanie odskoczył w tej grupie od wszystkich Oby taką formę utrzymał także w finale