Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
No to sporo dzis zalezy odemnie kto awansuje Ja od razu mowie, nikomu nie odpuszczam w tych mistrzostwach, fakt, że w pierwszym etapie wyeliminowalem w ostatnim meczu Cezzaro troszkę mnie bolał, no ale jak sama nazwa mowi INDYWIDUALNE! Powodzenia wojownicy!
Mogles wtedy odpuscic mecz i awansowalibysmy obaj ,ale chociaz gramy w jednej grupie to nie podkladamy sie sobie wzajemnie , bo to by bylo nie fair. I to jest moim zdaniem bardzo istotne ,zeby wszyscy grali fair , gdyz w przeszlosci bylo zbyt duzo kontrowersji i podejrzen o ustawianie miedzy soba wynikow.
-
@marcin657827 tutaj nie ma przyjaciół haha ale fajnie że nikt nikomu się nie podkłada bo jak wiemy były już takie sytuacje
-
-
@Byku-Duma-Warmii Rafał czyli @ciamajda zrobił sobie przerwę od OSM i mam nadzieję że do nas wróci i możliwe że @Wojtyn84 tak samo lub zakończył swoją karierę w OSM. Jednak to raczej pytanie do @Stefan-Joptwojmać.
Jednak wielu dobrych graczy zakończyło swoją przygodę na zawsze lub na jakiś czas.
Możliwe że jeszcze do nas wrócą, jednak nie wiadomo.
Można powiedzieć że legendy Polskiego i Światowego OSM odchodzą i robią miejsce nowym graczom. -
@damiś27
Tego niestety najbardziej jest mi szkoda, nie stać nas na to by tracić takich graczy jak oni, dlatego już nie osiągamy tak dobrych wyników w rozgrywkach światowych jak kiedyś. -
@byku-duma-warmii Dobrze mówisz,szkoda że niema wśród nas grających Surykatesa,Squrwiela,Michała ACM i wielu wielu innych.Gdyby chłopakom chciało się grać do tej pory,być może byłoby inaczej.Niestety,brutalna rzeczywistość gry niejednego już pokonała.Gra niestety nie jest darmowa,należy wpompować sporo szmalu żeby coś tu ugrać,bo przecież nie zawsze wygramy samą taktyką,nie w tych czasach.
-
@byku-duma-warmii said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Wojtyn ma przerwę, czy wróci tego nie wiem, bo zazwyczaj jest tak, że jak robisz dłuższą przerwę to trudno jest wrócić. Druga kwestia to to, że gdzieś tak od 2 lat mamy zupełnie inną gierkę niż to co było na poprzedniej wersji. Różnice są kolosalne począwszy od interfejsu po realną kasę, kiedyś można było grać nie płacąc za grę i jak ktoś grał aktywnie to nie miał problemu z budową mocnej kadry posiłkując się tylko TL. Część graczy po zmianie odeszła, inni "dali sobie czas", część tej próby czasu nie wytrzymała.
Sprawę cen za monety poruszałem i jak widać jedyne co dało się zrobić to załatwić częstsze promocje na monety. Przynajmniej tak było zapowiedziane.
Kiedyś czy dziś gry są robione po to by zarabiały kasę. Dziś wielu nawet nie zdaje sobie z tego sprawy patrząc po tym co się dzieje po blizzconie. To było do przewidzenia, że powstanie coś typu Diablo Immortal, tego typu gry są jak kura znosząca złote jajka. To co się dzieje w dzisiejszych czasach z grami woła o pomstę do nieba, można kupić grę, która ma być wyprodukowana, mało tego masz jeszcze odwalać robotę za twórców testując ja w wersjach alpha, beta, potem gierka wychodzi nierzadko bywa tak, że jeszcze jest nie skończona. Co tam, dorzuci się jakieś patche i niech widzą, że gra się rozwija:)
-
W ramach formalności wyniki ostatniej kolejki i tabela końcowa:
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Ostatnia kolejka w grupie G, tutaj skład pierwszej szóstki również się nie zmienił.
Gratulacje dla:
@tristan1982
@Marcin657827
@suchy998
@borynos
@Kamson73
@jepsztel
Gratis dorzucam mój niefartowny mecz, w którym zabrakło tej jednej bramki, która wystarczyłaby do awansu
-
@Stefan-Joptwojmać @huzar-shakir
Właśnie o tym mówiłem, kto wie gdzie byśmy dziś byli gdyby jeszcze te osoby grały, ale teraz możemy sobie pogdybać.
Gra zmierza do nikąd niestety, a poprzednia wersja była bardziej wciągająca niż obeca i nie kosztowała nas tyle co aktualna. Szkoda, bo była fajną grą. -
jest juz jakieś info jakie zasady będą w finale trening ,budowa i itd ? i kiedy start ?
-
Tak na boku trochę teorii. W sumie raz zadałem takie pytanie, ale pozostało bez odpowiedzi. Proponuję rozważyć sprawę, bo co gdy na koniec MP dwóch pierwszych będzie miało tyle samo punktów?
GDYBYM dzisiaj wygrał mecz, to gra umieściłaby mnie na 6. miejscu, bo bilans... GDYBY to była jakakolwiek liga świata realnego, a tym bardziej turniej - nie powinienem był wcale być na tym 6. miejscu.
Dlaczego? Bo decydują wówczas w pierwszej kolejności bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami o równej liczbie punktów i pomimo bilansu z całego sezonu wówczas i tak @jepsztel powinien być przede mną.
Organizatorom proponuję temat rozważyć: Co gdy dwóch pierwszych, a nawet ktokolwiek w strefie medalowej będą mieli równą ilość punktów? -
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Tak na boku trochę teorii. W sumie raz zadałem takie pytanie, ale pozostało bez odpowiedzi. Proponuję rozważyć sprawę, bo co gdy na koniec MP dwóch pierwszych będzie miało tyle samo punktów?
GDYBYM dzisiaj wygrał mecz, to gra umieściłaby mnie na 6. miejscu, bo bilans... GDYBY to była jakakolwiek liga świata realnego, a tym bardziej turniej - nie powinienem był wcale być na tym 6. miejscu.
Dlaczego? Bo decydują wówczas w pierwszej kolejności bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami o równej liczbie punktów i pomimo bilansu z całego sezonu wówczas i tak @jepsztel powinien być przede mną.
Organizatorom proponuję temat rozważyć: Co gdy dwóch pierwszych, a nawet ktokolwiek w strefie medalowej będą mieli równą ilość punktów?Młody ogon jesteś to nie wiesz.Ten temat organizatorzy mają przerobiony,tak więc wszystko na spokojnie
-
@huzar-shakir Przerobiony z jakim skutkiem?
-
@lhundaeion
Analizujemy wasze spotkanie, ten kto zdobył w nich więcej punktów ten gra dalej, nie zależnie od miejsca w tabeli. -
@byku-duma-warmii Oooo, no ok, to sorry, nie było tematu
-
Grupa H /
Minusowe punkty:AWANS DO FINAŁU MP
Dziękuję za walkę i rywalizację