Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
Dzisiaj mecz z @Przemek-Kaszti o fotel lidera a więc proszę nie odchodzić od telewizorów
-
Panowie nie ma co dziamgolić, jest o co walczyć, to jest finał. Tutaj każde miejsce ma znaczenie. Nawet gdy zajmiesz ostatnie miejsce w tabeli to i tak będziesz 18 w Polsce i również będzie ciężkie do poprawy. Nie jeden tutaj chciałby się znaleźć, ale nie jest mu to dane, bo jest po prostu za słaby!
-
-
@magic-89-1r Brawo dla @Przemek-Kaszti
Trzymam za Ciebie kciuki -
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Odpadam wraz z doborowym towarzystwem.Mistrz Polski i kapitan naszej kadry @Łukasz-Kowalski odpada,drugi z selekcjonerów @Stefan-Joptwojmać odpada,selekckjoner (jeśli dobrze pamiętam)kadry polskiej "juniorów" osm i lider polskiego rankingu menadżerów @Damiś27 odpada...Same szychy,znani i doceniani menago nie zagrają w finale.Nie jest więc aż tak źle,choć liczyłem na więcej
To teraz spróbuj wytypować MP. To dopiero wyzwanie, ja coś przeczuwam, że MP zostanie ktoś z trójki @Rusewicz @Magic-89-1r @Przemek-Kaszti, a na podium może wskoczyć @Marcin657827
Fajnie by było gdyby znalazła się osoba, która zrobi ankietę jak poznamy wszystkich finalistów:)
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@magic-89-1r Brawo dla @Przemek-Kaszti
Trzymam za Ciebie kciukiNa razie w miarę celnie strzelałem
-
@Przemek-Kaszti gratulacje 2 razy mnie pokonał wariat, to jest przyszły Mistrz Polski
-
-
@magic-89-1r Przed mistrzostwami stawiałem na @Marcin657827 oraz @Rusewicz, i coś czuję że któryś z nich będzie mistrzem.
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Seria remisow
królem remisów narazie jestem ja hahah
-
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@Przemek-Kaszti gratulacje 2 razy mnie pokonał wariat, to jest przyszły Mistrz Polski
Miłe słowa, dzięki wielkie na moje 30ste urodziny w czwartek "dałeś" mi wygrać ale inni już nie są tacy mili ciężko mi się ostatnio gra i obawiam. Się nawet znając moje szczęście że wypadnie z podium i skończę na 4 miejscu a Ty będziesz mistrzem
-
@przemek-kaszti jakbym miał na kogokolwiek postawić pieniądze kto wygra to postawiłbym na Ciebie Ale nie myśl że Ci odpuszczę
-
@marcin657827 Najnowszy sondaż CBOS (procentowe szanse na mistrzostwo):
% @Przemek-Kaszti; % @Marcin657827; ..... .