Satış Listesindeki Oyuncuya Teklif
-
Kendi ligimden bir menajerin satılığa çıkardığı oyuncuya daha düşük bir teklif sunabilir miyim? Transfer listesinde veya o takımın kadrosunda oyuncuya tıkladığımda 45m+1 boss coin seçeneği çıkıyor, dokunduğum anda ödemeyi yapıp satın mı alır yoksa bana pazarlık-teklif için fiyat ayarlama kısmı çıkar mı? Yeterli param yokken çıkıyor lakin var iken denemek istemedim boşa gitmesin diye, bilgi alabilirsem sevinirim ona göre aksiyon alacağım.
-
Bir de ayarlardan ana sayfam olarak da ayarladığım Türkçe Forumlar sayfasına giremiyorum, ne ana sayfaya tıklayarak ne de başka bir şekilde. Destek sayfasında sorun yok bu arada.
İlk mesajı düzenleyemedim, yeni konu açarak kirlilik yaratmak da istemedim, böyle yazayım dedim cevap alabilirsem sevinirim.
Aldığım hata şu:
Erişim Engellendi
Erişim izniniz olmayan bir sayfaya denk gelmiş gibisiniz.Mobildeyim bu arada.
-
@LilWayneJr
sunabilirsiniz. Nasıl sunarsınız onu söylüyeyim. O takımın kadrosuna tıklayarak oyuncunun profilinden yapabilirsiniz. Fiyatları ayarlama kısmı çıkmaz, paranız var ise direkt satın alır. -
@saidkayaa said in Satış Listesindeki Oyuncuya Teklif:
@LilWayneJr
sunabilirsiniz. Nasıl sunarsınız onu söylüyeyim. O takımın kadrosuna tıklayarak oyuncunun profilinden yapabilirsiniz. Fiyatları ayarlama kısmı çıkmaz, paranız var ise direkt satın alır.Yalnışlık yapmışım.
sunabilirsiniz. Nasıl sunarsınız onu söylüyeyim. satın al tuşuna basınca ayarlayabilirsiniz. -
@saidkayaa
Yani fiyat yazan satın alma tuşuna basınca param yetse de direk almayıp, ayarlama kısmını çıkarıyor teklif için, öyle mi? -
Merhaba @lilwaynejr
Kendi liginizden birisi transfer listesine oyuncu koyduysa o oyuncuya bastiginiz zaman fiyat ayarlama kısmı cikar. Belirledigi fiyattan daha dusuk fiyat teklifinde bulunabilirsiniz.