OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje
-
Poproszę o dopisanie 4860 pts.za Polskę.
-
-
Poproszę 8520 za USA
-
-
Poproszę 6740 pkt za Chorwację
-
-
Fajne to budowanie rankingu, takie nie za trudne
-
@mati-colchoner zaprasza do ligi leszczy to ma
-
Nie wiem czemu do niego pretensje, przecież wy też tak możecie zrobić.
-
@byku-duma-warmii Nie mam pretensji, podaję go za wzór do naśladowania
-
zdobyłem 900 punktów za 3 zwycięstwa w lidze, po 12 kolejkach miałbym 3600, plus 2 rundy pucharu to max 4000.
nie wiem jak mu naliczają te punkty, bo jeśli za własne ligi, do których się zaprasza zdobywa się więcej punktów, to jest to trochę nielogiczne, bo monety wydaje się na otwartych ligach i takie powinny być nagradzane.z drugiej strony takie pilnowanie cały czas lig, by były pełne i ciągłe zapraszanie i walka utrzymywanie 1 miejsca w ranku, musi być męczące... no chyba, że Rui jest nastolatkiem
-
@łukasz-kowalski
Widocznie zależy mu na tym. -
Też nie mam pojęcia, przegrałem tylko jeden mecz, gdzie gościa zmiażdżyłem. Mam rozegranych 12 meczy z rywalem w tym wyeliminowałem cel 1 z pucharu..
-
Prowadzę własną ligę,którąś z rzędu i zastanawiam się czy czasem nie lepiej grać jako gość.Patrząc na powyższe tabelki np.u @Stefan-Joptwojmać śmiem twierdzić iż nie opłaca się zakładać swoich lig . A oto i moja liga :
Kiedyś wydawało mi się że opłaca się krótkie grać,takim przykładem był Honduras gdzie wielu graczy robiło po 8 tysi pts.Teraz zastanawiam się jak tego dokonali.
-
To jest moja liga. Dałem wszystko ON. Była pełna, ale oczywiście ktoś nie wytrzymał
-
@stefan-joptwojmać Ja mam też swoją ligę z opcjami otwartymi na TAK.Nigdy nie zmieniam.Punktow jednak za wiele niema.
-
@huzar-shakir said in OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje:
@stefan-joptwojmać Ja mam też swoją ligę z opcjami otwartymi na TAK.Nigdy nie zmieniam.Punktow jednak za wiele niema.
Nie pamiętam dokładnej liczby, ale oscylowało to w granicach 700-1000 pkt za wyeliminowanie celu 1 z pucharu. Dziwnie dają te punkty, kiedyś dostawało się za sparingi, a teraz to nie wiem, bo nie gram ich poza bitwami praktycznie wcale.
-
@stefan-joptwojmać Ja z pucharu wylatuję dość szybko.Nie wiem czy max za zdobycie pucharu nie dostajesz 750 pts.
-
@huzar-shakir said in OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje:
@stefan-joptwojmać Ja z pucharu wylatuję dość szybko.Nie wiem czy max za zdobycie pucharu nie dostajesz 750 pts.
Dziś za zwycięstwo z cele 1 dostałem 540pkt