-
Merhabalar,
Kaşifin düzgün çalışmadığını düşünüyorum.(android'den oynuyorum)
örneğin 90+ defans getirteceğim, onlarca kez deniyorum gelmiyor.
Neler denemedim ki:
sadece pozisyon:defans diyip, yetenek +90 diyorum gelmiyor.
Lig seçiyorum gelmiyor, yaş belirliyorum hemde her yaş grubunu ayrı ayrı deniyorum, gelmiyor.
Sabit adam yada ileri çıkan diye seçiyorum gelmiyor.
Hele kaşif kampanyası olunca kaşif 2 coinse geliyor ya resmen 30-40 coins harcadım. yok yooook.
bence bozuk... -
Bu ihtimalleri tahmin ediyorum. Fakat sadece pozisyon:defans seçip 90+ değer seçtiğimde, yani nasıl bir ligdeyim ki 1 kişi dahi gelmiyor.
Şunu da belirteyim 1 tane defans oyuncusu (yaş 32 değer 94 olarak) ortalama 9-10'uncu çağırmamda geldi. Madem var neden gelmiyor. İnsana durduk yere coins harcatıyor.
Ben sizlerden rica ediyorum, kaşif uygulamasının kod'una filan yazılımcı arkadaşlar baksın bence bir problem var. -
Şöyle bir şey yapsanız:
Benim kaç kez kaşif çağırdığım sistemde kayıtlıdır. Çağırırken girdiğim kriterler bellidir.Benkaşif çağırdığımda ligimde olan 90+ defanslar bellidir, ligimde olmayıp kaşifin ulaşabileceği 90+ defanslar da bellidir.
İlgili yazılımcı arkadaşlar bakip analiz ettiğinde, "ben kaşif çağırdığım anda, girdiğim kriterlere uygun ve ligimde olmayan bir defans oyuncusu var mıydı? varsa kaşif mi getirmedi" bu durumu kolaylıkla bulabilirler diye düşünüyorum.
Amacım inat gitmek değil, oyuna eğer bir problem varsa katkı sağlayabilmek. Bence incelenmeli.
Dediğim gibi "android" kullanıyorum belki kullanım platformuna göre değişiyordur.
İyi Akşamlar.