benım 1800 coınsım vardı ama biranda o coıns 4 e düştü bu nasıl oluyor bunu açıklayın
-
benım 1800 coınsım vardı ama biranda o coıns 4 e düştü bu nasıl oluyor bunu açıklayın
-
@ysfaknc19 Merhaba kullanıcı adınızla birlikte tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atarmısınız? 72 saat içinde cevap gelecektir.
-
üstad benim 11000 coinsim vardı bir anda 0 a düştü dünden beri mail atmadığım yer kalmadı tr + en ile başlayan yerlere 2şer 3 er mail attım ama cevap gelmedi ve coinslerime acil ihtiyacım var şuan oyunu oynayamıyorum bu yüzden ve süre geçiyor adamları geliştirmem gerekiyor ama hiçbirşey yapamıyorum acil yardım bekliyorum...
kullanıcı adım bighalf kullanıcı mailim ve size mail attığım adres yasar.halfon@hotmail.com google play mailim yasar.halfon@gmail.com lütfen yardım edin süre geçiyor lig devam ediyor ama benim oyun kilit...- olarak reklam izni vermiş olmama rağmen reklamda izleyemiyorum pc den..
11.000 coini biriktirmek için gece gündüz uğraştım reklam izledim görev yaptım vs ama şuan olan durum bir sürü kişide yaşanmış Türk veya yabancı ve acil çözülmesi gerek daha fazla mağdur olmadan
- olarak reklam izni vermiş olmama rağmen reklamda izleyemiyorum pc den..
-
@cnytakn said in benım 1800 coınsım vardı ama biranda o coıns 4 e düştü bu nasıl oluyor bunu açıklayın:
@ysfaknc19 Merhaba kullanıcı adınızla birlikte tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atarmısınız? 72 saat içinde cevap gelecektir.