• Wat ik best vervelend en ook Jammer aan de Ranglijst vind, Is dat Elke slot een eigen plaats in die lijst. Ik zou het liever hebben dat elke slot in een andere lijst zit.
  Dit is hoe wat graag wil zien:
  Hoofdranglijst: 'Alle' Managerspunten dat je behaald hebt Zit in de lijst
  Ranglijst slot 1: Alle Managerspunten dat je in slot 1 behaald hebt Zit in deze lijst*
  *dit doe je dus ook hetzelfde met slot 2, 3 en 4
  Goed Idee??

 • Moderator NL

  @yassin-mansousri_nl

  Het probleem is dat als je alle behaalde managerpunten bij elkaar gaat optellen (of dit nu alle resultaten zijn of alleen van bijvoorbeeld slot 1) dat steeds dezelfde managers in de top 100 staan. Degene die het langst spelen hebben meer managerpunten behaald dan diegene die nog niet zo lang spelen. Dit is ook de reden waarom de ranglijst een aantal jaar geleden op de schop is gegaan. In het verleden werd alleen je hoofdaccount (clubslot 1) in de ranking opgenomen waarbij alle managerpunten op dat hoofdaccount bij elkaar opgeteld werden. Dit zorgde ervoor dat de ranglijst door dezelfde 100 mensen werd bevolkt en het vrijwel onmogelijk was om daar tussen te komen.

  Op de huidige manier maken de wat nieuwere managers toch nog een kans om uiteindelijk een keer in de top 100 te komen. Dit zal dus niet meer aangepast gaan worden.