• Soms kijk ik eens of er bij sommige crews nieuwe leden zijn bijgekomen. De huidige aantallen kloppen soms niet zoals bijvoorbeeld bij mijn crew & OFF. Maargoed, OSM weigert terug in te voeren dat buitenstanders de in-uit managers kunnen zien. Heb wel een ander idee. Als je door de lijst gaat en je drukt op een crew en je keert terug ga je automatisch terug naar de eerste pagina en niet op je pagina waar je zat... Kan dat aangepast worden? PS: kijk ook eens naar dat andere...

 • Moderator NL

  @furrax_nl

  Hey Gianni,

  Zoals we al een aantal keer hebben aangegeven is de Legacy ranglijst een blik op hoe de crews er destijds voorstonden. Dat betekent ook het aantal leden dat de crews destijds hadden. Niets aan die lijst veranderd dus meer.

  Ook de in- en uitgaande leden zal niet veranderd gaan worden. Gamebasics heeft de keuze gemaakt om dit alleen op de crewchat van de betreffende crew te plaatsen.

  Wat betreft de terug knop: Je kan eenvoudig switchen tussen alle tabbladen die beschikbaar zijn voor de overige crews. Wanneer je vanuit de Legacy ranglijst op een crew klikt en daarna op de 'terug' knop, kom je dus weer uit bij de Legacy ranglijst. Dit lijkt mij precies te werken zoals het bedoeld moet zijn.


 • Ook op de pagina waar je zat en niet meteen terug op de eerste pagina? En wat die lijst betreft, schaf hem dan meteen af. Nutteloos. Wat voor diploma's heb je nodig om bij GB te werken? Blijkbaar weinig of geen zo te zien...

 • Moderator NL

  @furrax_nl

  Het scroll probleem willen ze tackelen, maar heeft op dit moment helaas geen prioriteit.