• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Yardımmm

Destek
    2
    2
    227
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      ArslanCannnn last edited by

ArslanCannn hesabımda sorun yok diyorsunuz hesabıma giremiyorum ayrıca oyuna girerken benden şifre felan istemedi niye şimdi şifre istiyor anlamış değilim o kadar emigim boşa gitti birden hesabım gitti geri nasıl alıcam şifrem yok sadece menejer ismim var şimdi oyna giriyorum başka menajer ismim var oyun kafasına göre bana tekrar menejer ismi verdi bana bu konuda yardım edin geri nasıl alıcam söylerseniz teşekkür ederim.

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Hestera
        Hestera Community Manager @ArslanCannnn last edited by

@arslancannnn said in Yardımmm:

ArslanCannn hesabımda sorun yok diyorsunuz hesabıma giremiyorum ayrıca oyuna girerken benden şifre felan istemedi niye şimdi şifre istiyor anlamış değilim o kadar emigim boşa gitti birden hesabım gitti geri nasıl alıcam şifrem yok sadece menejer ismim var şimdi oyna giriyorum başka menajer ismim var oyun kafasına göre bana tekrar menejer ismi verdi bana bu konuda yardım edin geri nasıl alıcam söylerseniz teşekkür ederim.

Merhaba

Hesabınıza herhangi bir e mail adresi eklememişsiniz ve bir sosyal medya bağlantınızda görünmüyor.

Destek almak için tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmalısınız.

Community Manager : Türkiye
        tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post