MPG 2019
-
Gratki orzełki, możecie zajść daleko w tegorocznym WCC
-
2 years in a row? Also, in 2018 when I have been part in MPG, PE felt for me the strongest opponent in that year, without understimating others. Congrats for keeping same line/level!
-
@casual1948 rok temu mistrzem została grupa Polish Legends
-
Gratulacje dla wszystkich finalistów MPG 2019 . W tym roku to był istny maraton . PE okazało się zasłużenie najlepsze z najlepszych .
-
-
Na koniec w oparciu o logo turnieju wykonane przez @Damiś27 zrobiłem proste, pamiątkowe awatary dla wszystkich uczestników:
Można wykorzystać w razie potrzeb w profilach grup . -
trafiłem dziś na statystyki starej edycji MPG, kurde musiałem mieć chyba wtedy dużo czasu
ciekawe składy -
Kiedy przewidziane sa zapisy i start mpg 2020?
Chce sie dowiedzieć czy zdążę wyszkolić odpowiednią pake na turniej. -
@Seba191995 said in MPG 2019:
Kiedy przewidziane sa zapisy i start mpg 2020?
Chce sie dowiedzieć czy zdążę wyszkolić odpowiednią pake na turniej.Tego na ten moment nie wiemy. Na pewno odpowiednio wcześniej powiadomimy o tym fakcie
-
@Seba191995
W tym roku jest zmiana kalendarza mistrzostw, najpierw zagramy MPP, a dopiero po tym ruszymy z MPG. -
@Byku-Duma-Warmii said in MPG 2019:
@Seba191995
W tym roku jest zmiana kalendarza mistrzostw, najpierw zagramy MPP, a dopiero po tym ruszymy z MPG.Lub wprowadzimy nowy turniej Puchar Polski Grup jeżeli nadal nie będzie możliwości rozgrywania sparingów w bitwach rankingowych, co pozwoli na organizację turniejów bitewnych dla grup wg nowych zasad, bez poddań.