MPG 2019
-
@toomanyways jak będą chcieli karę dla was to po prostu się boją
-
@daroo933 czego mamy się bać? Chyba nie muszę przypominać kto stał na podium rok temu
@ToomAnyWays napisałem do Damisia w tej sprawie. Jeśli regulamin nie ma nic przeciwko to ja też nie -
@Marcin6578 @ToomAnyWays Pierwszy raz zapomniałem napisać zasady w jakimś turnieju, ale dopisałem.
@ToomAnyWays Pisałeś do mnie wcześniej (przed publikacją postu o zmianie) i pisałem Ci że za to jest kara: -100 punktów
Opublikowany skład nie jest taki sam jak w lidze: za każdy gracza - 100 punktówJest to wielki problem i odwieczny problem organizatorów jak pogodzić dziurę w czasie pomiędzy podawaniem składu, a rozpoczęciem bitwy i zachować jeszcze się fair play
Mógłbym napisać o tym referat, bo to temat rzeka, chyba jeden z największych dylematów organizatorów. -
@marcin6578 to ja też nie będę przypominał @daroo933 kto rok temu domagał się kary dla nas z późne podanie składu przed meczem z Husarią
-
@pansushe Zgadza się.Dlatego niestety należy sztywno trzymać się zasad regulaminu.Jedynie co,w porównaniu z poprzednimi MPG doszło do małej,ale istotnej zmiany.Kara jest-100 pts.W poprzedniej edycji było-50.Setka kary to troszkę dużo za zmianę gracza przed turniejem.
-
@rusewicz
Właśnie zakładam ligę. -
@byku-duma-warmii dawaj bo już ledwo siedzę xd
-
Liga założna, powodzenia Panowie
-
Ligi/Bitwy:
Grupa A
Bitwa Polish Legends vs Pink Bears
Została założona przez @Mati-ColchonerGrupa A
Bitwa: Polska Akademia Menadżerów vs Husarya PL
Została założona przez @Byku-Duma-WarmiiGrupa B
Bitwa: Polish Eagles vs Polish Eagles Academy
Została założona przez @tristan1982Grupa B
Bitwa: Aleja Gwiazd vs Polish Warriors
Została założona przez @Marcin6578Obecnie nie mam zgłoszeń dotyczących kar lub złego założenia lig.
POWODZENIA
-
@piotras231 sprzedał ze sprzedaży natychmiastowej 3 graczy za monety:
-150 pkt dla AG @Marcin6578 -
@toomanyways Wykukałeś gościa jak się patrzy
-
@toomanyways mógł sprzedać po cenie rynkowej