MPG 2019
-
Takie buble się trafiają.Dla @Mati-Colchoner fajnie bo "zarobi" na grajku
-
@mati-colchoner też miałem taką sytuację ostatnio
-
@marcin6578 kolejni podejrzani sami się zgłaszają, najsmutniejsze jest to, że to reprezentanci kraju....
-
@rusewicz podejrzani? Nie wiem co masz na myśli... Jeśli zawodnik jest dostępny na liście transferowej to znaczy że jest do kupienia a mi się ostatnio tak zdarzyło że kupiłem rano zawodnika i zaraz go sprzedałem a kilka godzin później kupiłem znowu tego samego zawodnika nawet nieświadomie bo dopiero jak okazało się że nie mogę go sprzedać w tej kolejce dopiero się zorientowałem że to ten sam zawodnik
-
@marcin6578 powinniście się wstydzić, OSMowski kartel prania hajsu
-
Nie ma zakazu kupowanie od siebie
-
@marcin6578 zadzwoń do saula
-
@Mati-Colchoner Nie ma za to kary
Dlaczego? Obecnie jest tak że piłkarz do danej lig może wracać wiele razy.
Dlatego grupy mogą dostać 500 kary lub więcej co nie ma nic wspólnego z rywalizacja oraz nie da się łatwo sprawdzić każdy musiałbym przed zakupem przeglądać czy wcześniej nie został sprzedany/kupiony.
Tylko jest kara kiedy kupimy bezpośrednio od jakiegoś gracza w bitwie lub sprzedamy za monety piłkarza- Zakaz transferów pomiędzy grupami czy graczami - Każdy transfer z tego standardu kosztuje -50 punktów.
- W tej rundzie nie można wykorzystywać transferów (sprzedaży) przy użyciu monet/sprzedaży natychmiastowej. Musimy być sprawiedliwi wobec każdego. Każda wypłata z tego standardu kosztuje -50 punktów.*
-
@stefan-joptwojmać właśnie ja też, dlatego wolałem to napisać
-
@marcin6578 Wypraszam sobie ja nic nie lykam Piona!️
-
@marcin6578 mobilizacja 100procent