LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19
-
@mihau1878 co ten ajax robi
-
@szpilka134 jak to co? Popsuł mi kupon Spora niespodzianka
-
@marcin6578 Być może dziś kolejna sensacja i odpadnięcie Manchesteru City bo Liverpool awans ma jak w banku
-
@szpilka134 rewanż za 1996 rok
-
Ajax zasuwa do finału, zmiatając po drodze rywali: PSG, MU, kto następny? Ależ oni zarobią gigantyczne pieniądze na transferach...
-
@dovco_handf jakie mu psg? Chyba Real Juve
-
@marcin6578 said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@marcin6578 Być może dziś kolejna sensacja i odpadnięcie Manchesteru City bo Liverpool awans ma jak w banku
Nie byłbym taki pewien
-
Takiego meczu jeszcze nie widziałem, zabojcza skuteczność, a to dopiero 12 minuta
-
-
@beyah1985 said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
TOTTENHAM, LIVERPOOL, AJAX i BARCELONA wreszcie jakoś tak inaczej w Lidze Mistrzów.
Tottenham zdaje się pierwszy raz zagra w półfinale Ligi Mistrzów i nie powiedziane wcale, że nie ogra Ajaxu. Drugi przedwczesny finał wg mnie i chyba nie tylko to ta para: LIVERPOOL & BARCELONA.
-
@dovco_handf oby ajax był w finale i wygrał
-
@dovco_handf Po tym co ostatnio prezentuje Ajax, to dla mnie to faworyt w meczu z Totkami. Ograli Madryt, ograli Bayern... Ograli Juve... Barcelona też jest do ogrania i to właśnie Ajaxowi kibicuje i życzę zwycięstwa
-
@rusewicz said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
Ajax, to dla mnie to faworyt w meczu z Totkami.
Nie lekceważyłbym Tottenhamu, robią z tego klubu potęgę, która nie tylko ma rywalizować o mistrzostwo Anglii, ale i bić się w LM o zwycięstwo. Ale masz rację, Ajax gra nie tlyko skutecznoe, ale i pięknie dla oka
-
@mihau1878
Eintracht to prawie taki drugi Ajax w Lidze Mistrzów. -
@dovco_handf Potęgą? Tottenham nic nie wygra LM jak i mistrzostwa Anglii.. Nie ujmuje im umiejętności bo na chwilę obecną są zespołem lepszym od mojego ukochanego United ale nigdy nie osiągną pewnego poziomu.. Dla mnie jest to zespół bardzo dobry i tyle... Pamiętaj dzisiaj wszystko się kręci wokół kasy i Tottenham nie gwarantuje u siebie takich tygodniowek jak np w City, United.. Już chodzą słuchy, że ma odejść Eriksen itp.. Ile w tym prawdy zobaczymy.. Koguty praktycznie nie kupują nikogo.. Ajax to co innego tam jest najlepsza szkoła młodych piłkarzy na świecie i zawsze znajdą się perełki
Jeśli chodzi o drugą parę to myślę, że jednak Barcelona.. Finał Ajax vs Barca i fajnie jakby wygrał Ajax taki czarny koń jak dwa lata temu Monaco.. Motywację z pewnością mają aby wygrać, grają najładniejsza piłkę ze wszystkich drużyn tylko czy starczy na to sił? Oby tak -
@daroo933
Zauważ też jakie osiągają wyniki nie płacą zbyt wysokich tygodniówek czy robiąc drogich transferów, a co roku są w czołówce Premier League. Właśnie to co robi Tottenham jest godne chwalenia, a nawet wzorowania się na nich.