LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19
-
Hehe
-
Panowie PSG-Manchester to jest jakis kosmos co sie dzieje, ja szczerze w to nie wierze, co myslicie o tym karnym dla Man. Utd w 90 minucie? Ale jakby nie patrzeć United pokazalo serce do walki, tylko czy ten karny nie byl trochę krzywdzacy dla PSG dziwny mecz
-
mega emocje w końcówce Co do karnego myślę że słuszny Pomyśleć że gdyby nie było varu PSG byliby w Cwierćfinale
-
Genialny mecz w wykonaniu United. Piłkarze włożyli całe swoje serce w ten mecz, najważniejsze że wykorzystaliśmy błędy PSG i nie daliśmy strzelić sobie drugiego gola. Końcówka meczu to był czysty kosmos #GGMU
-
@toomanyways
Manchester United właśnie wygrał sercem, bo gdyby nie to było by ciężko, ale tak właśnie grał kiedyś Manchester United. Stary dobry Manchester powrócił -
Brawo super mecz #GGMU
-
Kapitalny Manchester, kilku graczy zagrało na 150%, pięknie to się oglądało
-
Norweski trener, a w przeszłości bramkostrzelny piłkarz, powoli przywraca klubowi z Manchesteru dawną świetność. Paryżan zgubiła nadmierna pewność siebie, Man Utd bez kilku podstawowych graczy, w tym Paula Pogby, miał być "chłopcem do bicia" w rewanżu.
-
@mihau1878 pogrom
-
@mihau1878 nie spodziewałem się że Juve odrobi straty z pierwszego meczu w którym praktycznie nie istnieli. Fenomenalny Ronaldo Manchester City myślę że jeden z głównych kandydatów na wygranie LM w tym roku
-
Po rewanżu w Turynie Ronaldo w Lidze Mistrzów ma najwięcej goli:
:arrow: goli na własnym stadionie,
:arrow: na wyjeździe,
:arrow: w fazie grupowej,
:arrow: w fazie pucharowej,
:arrow: w finale,
:arrow: z rzutów wolnych,
:arrow: z rzutów karnych,
:arrow: strzelonych głową,
:arrow:hat-tricków
:arrow: asyst. -
Juve w kapitalnym stylu odrobiło straty. CR7 to maszyna. Atletico zaskakująco słabo w obronie, która jest ich domeną. Za to Juve zarówno w ataku jak i w obonie zagrali świetnie.
Za to Schalke skompromitowało się w tym dwumeczu. W pierwszym meczu City grało słabo w obronie w pierwszej połowie, ale w drugiej nawet w 10 udało im się wygrać. Drugi mecz to już czysta egzekucja. -
@toomanyways
Nic dodać, nic odjąć