• Hallo. Wij van OSM Legendz hebben vanaf vandaag een talentencrew.
  OSM Legendz Talents zullen zij heten.
  Is er wel deelname voor crewcup mogelijk voor hun want deze willen ze uiteraad bij de komende spelen.

  Alvast bedankt.


 • @mestreech07022017_nl Dat hoef ook niet hoor, Daar is de CrewCup Discussietopic voor. Normaal kan het. Maar we zullen zien hoeveel Crews er mee zullen doen. De Crews van vorig seizoen komen in hun divisie. Misschien dat er crews zijn die zich niet gaat opgeven en andere promoveren daarvoor... Eens kijken hoe de lijst eruit gaat zien. Dan weten we of OSM Legendz Talents mee kan doen.

 • Moderator NL

  Jullie crews doen voor de 1e keer mee met de Crew Cup neem ik aan? @Keejos_NL zal daar kunnen op antwoorden. Volgens mij zal het afhangen van de inschrijvingen. Het klopt dat de hoofdcrew en talentencrew niet in 1 divisie kunnen samen zitten, en aangezien het jullie eerste deelname is zullen jullie normaal gezien samen zitten.


 • Bedankt voor de reactie zal dit aan de rest doorgeven .

  Nogmaals bedankt.

 • Moderator NL

  Even duidelijkheid in verband met de inschrijving van OSM legendz. @Mestreech07022017_NL tot onze spijt moeten wij 1 inschrijving weigeren. De hoofdcrew of talentencrew mag deelnemen aan de Crew Cup. Wij moeten de regels volgen en daarin staat dat de hoofdcrew en talentencrew niet in 1 divisie samen mogen zitten.

  Aangezien het jullie 1e Crew Cup is zouden jullie crews samen in 1 divisie zitten. Dit is niet toegelaten. Ik hoop dat u ook begrijpt dat we niet zomaar een crew promotie kunnen gunnen zonder dat er voor gespeeld geweest is.

  Daarom zullen we 1 van uw crews toelaten in de Crew Cup. Hopelijk kunt u promoveren met deze crew zodat in de volgende Crew Cup de talentencrew kan deelnemen.