• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

YETERSİZ DELİL

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 278 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • MASevgi7M Offline
    MASevgi7M Offline
    MASevgi7
    wrote on last edited by

Ligimde bi adam var ligde benimle maçı olan güçlü takımları yeni hesap açıp alıyor ve bana karşı antrenman kampı basıyor.Böylelikle bana puan kaybettirip liderliğe geçiyor. Ben bu adamı oyundan bildirince yeterli delil yok diyor. Olmaz tabi antrenman kampı basmak yasak değil tabi. Öyleyse alalım ligde 5 takım sürekli rakibimize puan kaybettirelim. Elimde çoklu hesabı olduğuna dair mesajlaşma kanıtları var. Hile bildirimi buradan yapmak yasakmış ? Peki ben bu kanıtları nasıl size ulaştırıcam ? Bu konu artık bizim için önemli bir hal aldı. Kendi ligimde en yakın arkadaşım bile bana karşı kazanmak için savaşıyor haksız rekabet olmaması için. Eğer bu adam konusunda hakkımız yenmeye devam ederse bu oyuna devam etmeyi düşünmüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler

S 1 Reply Last reply
    0
  • S Offline
    S Offline
    sistematikci
    replied to MASevgi7 on last edited by sistematikci

@masevgi7 Merhaba; liginizdeki hile yaptığını düşündüğünüz menajerin profiline girerek hileciyi rapor et kısmından yeniden rapor edebilirsiniz. Raporunuza delil olarak sunacağınız ekran görüntülerini de herhangi bir resim upload sitesine yükleyip linklerini raporunuza ilave ederek işimizi kolaylaştırabilirsiniz. Raporu gönderdikten sonra kayıtlı e posta adresinize gelecek olan onay mailini onaylamayı unutmayınız. Ayrıca forumlarda hile bildirimi yapmanın yasak olduğunu unutmayınız ve Forum Kurallarını okuyunuz. İyi oyunlar.

1 Reply Last reply
    2

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular