4.gün oldu lig bugün bitiyor
-
Ligimdeki bir adam(faisal024) 4-5 takımla anlaşarak kaleye forvet forvete kaleci koyarak maçları faisal024 lehine 1-10, 8-0, 0-9 vs veriyorlar ben ve şampiyonluğa oynayan diğer arkadaşa hiç bir iddaları olmamasına rağmen kampa gidiyorlar 10 tane kamp yedim diğer arkadaşda yaklaşık o kadar kamp yedi bu durumu bildirdim ilk şikayette multi yok temiz dendi halbuki ben multi ve şike dedim muhtemelen sadece ip bakıldı temiz dendi maçlar incelenip şikeye bakılmadı bende tekrar bildirimde bulundum bu sefer şikenin ekran görüntüleri ile birlikte 4. Gün oldu bugün lig bitiyor hala bir dönüş olmadı. Bu adam ligimizi mahvetti istatistiklerimizi mahvetti oyun keyfimizi mahvetti ama hala oyundalar. Yaptıkları yanlış hatırlamıyorsam OSM 8.maddeyi bir çok defa ihlale giriyor hani yaptıkları legal olsa anlıyacam ama bariz illegal bir olay. Lig sonlanmadan bu adamların banlanması lazım.
-
- Online Soccer Manager'de aynı ligde bulunan menajerler ya da ekip üyeleri arasında anlaşmalı transfer yapmak yasaklanmıştır. Bu, maçlarda şike yapmayı ve transfer sistemini bir takıma diğer takım karşısında haksız bir avantaj sağlamayı da kapsar. Aşağıdaki faktörler bu kurala dahil edilecek fakat bunlarla sınırlandırılmayacaktır: kasti olarak kötü kadroyla maça çıkmak; oyuncuları kasti olarak mevkileri dışında oynatmak; bir başka menajere fayda sağlamak için lige girmek ve birkaç gün sonra istifa etmek; Antrenman Kampını kasti bir şekilde arkadaşa ya da ekip arkadaşına fayda sağlamak için kullanıp haksız bir avantaj elde etmek. Bu hareketlerden dolayı suçlu bulunan her menajerin hesabı kitlenecek ya da uzaklaştırılacaktır.