Stand klopt niet op mijn clubslot 1. ????????????????????

 • Dutch Users

  Goede morgen. Ik speel op mijn clubslot 1 een compa in Albanië. Nou hebbe we 11 wedstrijden gespeeld en er staat in de stand dat we maar 8 wedstrijden hebben gespeeld. Ben gister eerste geworden. Maar die hele stand klopt voor geen meter. Heb alles al gedaan opnieuw instaleren dit dat. Wat een trieste bug is dit nou weer zeg. Word soms zo moe van dit spelletje. Hoop dat het gefixt word vandaag. Dit slaat werkelijk helemaal nergens op

 • Moderator NL

  Hoi

  Als ik de stand bekijk, dan zie ik inderdaad dat jullie al 8 wedstrijden gespeeld hebben. (Beker niet inbegrepen).

  In de stand sta je nu 2e met 21 punten,klopt dit?

  Zou het mogelijk zijn om een screentje te sturen zodat we kunnen zien dat er daadwerkelijk 11 wedstrijden gespeeld zijn?

 • Dutch Users

  @wooper_nl nee ik kan helaas geen screenshots poste. Maar wat ik al zei het klopt dus niet. Maar weet je wat word osm toch spuugzat dus laat maar man. Je staat eigenlijk eerste maar in de stand sta ik tweede. En zo zijn er nog veel dingen waar nooit wa aangedaan word. Dus ik maak me neppe seizoen wel af en dan verwijder ik osm wel. Vond het een heel leuk spel dat wel. Maar je kan nie bouwe op osm. Alles draait om de bcs je tactieke worde weggevaagd door pay2win ers. Het is leuk geweest

 • Community Manager

  @carphunter79_nl
  In plaats van voor de tweede keer je ongenoegen te laten blijken, zou je ook een poging kunnen wagen om d.m.v. screenshots je opvattingen proberen te onderbouwen/verduidelijken. Daar kunnen wij meer mee.

  Je speelt in een competitie die nu in speelronde 10 zit en waarbij er in ronde 4 + 10 bekerwedstrijden zijn gespeeld. Het is dus logisch dat je na de (beker)overwinning van gisteren geen plek bent gestegen in de tussenstand van je competitie.

 • Moderator NL

  Is dit nu opgelost?

 • Dutch Users

  @wooper_nl het is opgelost 👍dus het topic kan weg.