PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL
-
@kryminalksg zaszedłeś bardzo wysoko, pewnie dzięki swoim zdolnościom, to jest puchar "exclusive" bo jest rozgrywany tylko raz w historii i w historii pozostanie więc sprawiłeś sobie fajną pamiątkę
-
@beyah1985 ja wysoko to okarze się na koniec rozgrywek A pamiątka to sam zaszczyt grania z wami
-
ponieważ w turnieju Kornelia 2019 Narodziny nie ma LT , drużyny mają zróżnicowane wartości i cele , najtrudniej jest zdobyć puchar za "punkty menadżerskie " i moim skromnym zdaniem ten puchar jest jakby najważniejszy (nie ujmując pozostałym, bo znalezienie taktyki, dobór zawodników, treningi itp mają swoje znaczenie ).
-
@beyah1985 dokładnie dlatego słowa uznania dla suchego że celem 16 tak wysoko w pucharze
-
@kryminalksg suchy jeszcze nie miał okresu przygotowawczego ponieważ zastąpił Mistrza Świata który już się nie odezwał....... jest to naprawdę duży wyczyn
-
@kryminalksg @beyah1985
przecież mówiłem ze to ja wygram jak pokonam dziś Marcina
Marcin pokonany puchar wygrany xD -
-
@beyah1985 said in PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL:
Najlepsi menadżerowie ja się do nich nie zaliczam
-
@szpilka134 jak nie jak gramy razem w TOP 4
-
@beyah1985 najlepszy jest @szpilka134 ustawia się na pałe i wygrywa!!!
-
@daroo933 said in PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL:
@beyah1985 najlepszy jest @szpilka134 ustawia się na pałe i wygrywa!!!
Własnie nie ustawiam się na pałe sam się dziwie że wygrywam
-
Stało się, znalazłem swojego pierwszego pogromcę.... Gratulacje
Jak to w moim przypadku rundę rewanżową mam kiepską i tak się zaczeła -
@przemek-kaszti said in PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL:
Stało się, znalazłem swojego pierwszego pogromcę.... Gratulacje
Jak to w moim przypadku rundę rewanżową mam kiepską i tak się zaczełaOjtam gdybyś wiedział ile włożyłem w kopertę dla sędziego, to byś się uśmiał
-
@borynos haha pewnie nie dużo, tanio idzie skręcić mój mecz
A tak szczerze to zupełnie źle się ustawiłem na Ciebie liczyłem po cichu że będzie taki mecz jak z cogito 3:4 ale się grubo pomyliłem