PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL
-
@huzar-shakir łojjj dzięki w takim razie nie pozostanę Ci dłużny i rewanż ja pozwolę Ci wygrać
-
krystek na czele Ale depczą mu po piętach
-
Ja się dziwię że nie jestem ostatni a i w pucharze jestem jeszcze w walce a miałem kilka dni opóźnienie z turniejem
-
@kryminalksg przecież nie możemy odkryć wszystk8ch kart przed zbliżającymi się MPP.na razie to bawimy się jak reszta uczestników w tworzenie czegoś z niczego
-
-
@rusewicz said in PUCHAR URODZINOWY KORNELIA 2019 made in HusariaPL:
Ten Kaszti to dobry gracz
Coś się tam w życiu już pograło i co nie się pamięta ale w tak doborowym towarzystwie aż sam się dziwię że tak dobrze mi idzie
Naszej walki w IMP długo nie zapomne
-
@przemek-kaszti To była najbardziej emocjonująca walka w mojej karierze
-
@przemek-kaszti Teraz dopiero zapowiada sie
jatka.Nie wiem czy wytrzymam presję grając u Twojego boku -
@beyah1985 emocji co nie miara 🤩 jeszcze sniki mam strasznie pod górkę 🤯
-
@kryminalksg zaszedłeś bardzo wysoko, pewnie dzięki swoim zdolnościom, to jest puchar "exclusive" bo jest rozgrywany tylko raz w historii i w historii pozostanie więc sprawiłeś sobie fajną pamiątkę
-
@beyah1985 ja wysoko to okarze się na koniec rozgrywek A pamiątka to sam zaszczyt grania z wami
-
ponieważ w turnieju Kornelia 2019 Narodziny nie ma LT , drużyny mają zróżnicowane wartości i cele , najtrudniej jest zdobyć puchar za "punkty menadżerskie " i moim skromnym zdaniem ten puchar jest jakby najważniejszy (nie ujmując pozostałym, bo znalezienie taktyki, dobór zawodników, treningi itp mają swoje znaczenie ).
-
@beyah1985 dokładnie dlatego słowa uznania dla suchego że celem 16 tak wysoko w pucharze
-
@kryminalksg suchy jeszcze nie miał okresu przygotowawczego ponieważ zastąpił Mistrza Świata który już się nie odezwał....... jest to naprawdę duży wyczyn
-
@kryminalksg @beyah1985
przecież mówiłem ze to ja wygram jak pokonam dziś Marcina
Marcin pokonany puchar wygrany xD