10 Gündür Çözülemeyen Problem!?
-
Yaklaşık olarak on gündür tarayıcı üzerinden video izleyerek boss coin kazanma kısmı çalışmıyor. Forumda onlarca konu açılıp ilgililer bilgilendirilmiş. Üzerinde çalıştığınızdan şüphe yok fakat benim gibi tarayıcı üzerinden oynayanlar zor duruma düştü artık. Elimizdeki boss coinler bitti, antrenman kampı vs. yapacak boss coin kalmadı. Sorun bir an önce çözülmeli oyunda adaletsizlik başladı. Mobilden oynayanlar bir adım önde şuanda. Eskiden boss coin toplardık video izleyerek şuan boss coin toplayacak hiçbir yer yok.
Madem sorun hâlâ çözülmedi o zaman android ve ios içinde bu özellik kapanmalı ve bizlerin mağduriyeti giderilmeli. Bu sorun çözülene kadar günlük boss coin yüklemesi yapılabilir. Lütfen moderatörler gelip konuyu kapatmasın, rica ediyorum adminler problem hakkında açıklama yapsın. Çalışmalar nasıl gidiyor? Ne zamana düzelir bu problem? -
@bahadır-tem Kardeşim tarayıcıda sorun varsa android üzerinden niye bu özellik kaldırılsın allah aşkına. Biraz sabırlı olun, sorun çözülecektir en kısa zamanda.
-
Yaşadığın mağduriyet için üzgünüz Bahadır. Bu probleme çözüm bulmak su an ki önceliğimiz.
Sorunu biraz açıklayım;
Normalde videoya tıkladığın zaman biz video sunan üçüncü partiye istek yolluyoruz. Sonrasında onlar bize videoyu yolluyor ve bizde sizlere sunuyoruz.Su an ki sorun ise, onların bize, biz istek yolladığımızda, her zaman video yollamaması. Dolayisiyla 'video izle'-düğmesine bastığın anda bir şey olmuyor.
Niye böyle olduğunu, ve bunu nasıl çözeceğimizi öğrenmek için üçüncü partiyle irtibat halindeyiz. Temelimiz tabii ki en kısa zamanda bir çözümü sizlere paylaşmak olmaktır, ama her şey bizim elimizde olmadığı için sizden biraz sabırlı olmanızı diliyorum. Anlarsın ki bu belirsizlikten dolayı da zaman dilimi veremiyoruz.
-
@galipcaliskan1907 Cevap için teşekkür ederim, bilgilenmiş olduk
Konu kilitlenebilir.
-
@galipcaliskan1907 Bilgilendirme için teşekkürler