Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Kto jest mistrzem Polski par? Aktualnie, oczywiście ha ha
-
@bounty-8358 tu masz
2014 - Innocent Bystander / Łukasz Kowalski
2015 - Hustin Doffman / Bounty 8358
2016 - Mateusz Lambert / ciamajda
2017 - cogito / sniki26
2018 - mihau1878 / stb411 -
To świetna wiadomość.Gratulacje michau1878 i stb411 !!!
-
@beyah1985 Zostać mistrzem Antarktydy, to byłby wyczyn
-
@mati-colchoner Mistrzostwa Antarktydy Par, zgłosiło się trzech graczy: Eskimos, Foka i Wilk Pociągowy
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@beyah1985 ja bym chciał zostać mistrzem Tadżykistanu
Ja Burkiny faso
-
Mam pewne pytanie czy może być para naprzykład Polsko Angielska?
-
@szpilka134 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Mam pewne pytanie czy może być para naprzykład Polsko Angielska?
Może, tylko pamiętaj by ten obcokrajowiec dograł do końca, bez żadnych cudów. Dwa lata temu jednej parze zdarzyło się brzydko zagrać i cała para została wykluczona:)
-
Zróbmy może głosowanie w sprawie gry w MPP obcokrajowców.Osobiście jestem na NIE.
-
Zajmujecie się mało istotnymi sprawami, jakoś wcześniej nikomu nie przeszkadzała jedna zagraniczna para, powoli to staje się już tradycją.
Druga rzecz to to, że na początku zapytałem was:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Zapraszam do dyskusji, jak wam się podobały poprzednie odsłony, cobyście zmienili itd.
Nie widzę waszych głosów w sprawie punktów bonusowych, wystartujemy z turniejem i jak zwykle odezwą się zapewne te same osoby, że coś jest nie tak. Teraz jest czas, byście zaczęli dyskusję na gorące tematy z poprzednich lat, a nie jak turniej wystartuje:)
-
@stefan-joptwojmać Podajcie regulamin turnieju to się zacznie jazda
-
@stefan-joptwojmać Jedna z tych osób proponuje :
treningi zawodników ale bez sparingów,zarówno z partnerem z grupy jak i z rywalem.Punkty bonusowe mogą być przyznawane ,podobnie jak w poprzednich mistrzostwach. -
@didierluk said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać Podajcie regulamin turnieju to się zacznie jazda
Jest tylko kilka stałych zasad ogólnych, nie ma jeszcze szczegółów rozgrywki ponieważ czekamy na wasze sugestie. Jedyną rzeczą jaką w tej chwili nie możemy ustalić to podział na grupy ponieważ nie wiemy w jakim składzie zagramy te mistrzostwa.
Jak już podamy regulamin to dyskusji już nie będzie..
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać Jedna z tych osób proponuje :
treningi zawodników ale bez sparingów,zarówno z partnerem z grupy jak i z rywalem.Punkty bonusowe mogą być przyznawane ,podobnie jak w poprzednich mistrzostwach.i to jest już jakiś konkret, czekamy na więcej takich konkretów
Chciałbym jeszcze tylko zaznaczyć, byście swoje przemyślenia weryfikowali również biorąc pod uwagę, że niektóre pomysły pod kątem technicznym mogą nie być możliwe do zrealizowania.
-
@huzar-shakir
Jeśli chcemy grać z treningami to sparingi też muszą być dozwolone, bo tego nie będzie można upilnować, także albo gramy z rozwojem graczy albo bez. -
@byku-duma-warmii Wystarczy że wszyscy uczestniczący w imprezie będą nawzajem się pilnować że sparingami.Nie trzeba przecież wyłączać treningów.A jeśli ktoś zagra spar,który będzie niedozwolony dostanie kilka punktów bonifikaty ujemnej.Większość z nas to starzy wyjadacze tej gry i wiem ,że potrafilibyśmy się do tego dostosować.Gorzej z nowicjuszami,rzadko kiedy ogarniają temat.To tylko jednak luźny pomysł.
-
Mi osobiście by zależało na tym aby jasno i wyraźnie było napisane :
- co można robić
- czego nie można robić- tutaj z dokładnym podziałem na sparingi , treningi itd.
Wiadomo że większość z Was jest starymi wyjadaczami Ale część z nowych jak i starych członków Mistrzostw może nie do końca znać zasady.
Zresztą jak mogą być pomysły skoro nie ma konspektu regulaminu. Wtedy każdy to czyta i wypisuje swoje uwagi. Przecież to logiczne