Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Zamiennik dla @Dovco_HandF w pucharze Kornelia załatwiony. Za Jerzego zagra wschodząca gwiazdeczka polskiego OSM @TalaLala talala
Super! .
-
@pimus1910 Pimi jak tam forma ?
-
@rusewicz
Rusza normalnie, jedyną opcją jest okres przygotowawczy. -
Start tak jak planowaliśmy, zagramy z okresem przygotowawczym. Biorąc pod uwagę wasze głosy z tych i poprzednich MPP oraz wątek ekonomiczny, który nieraz był podnoszony zdecydowaliśmy, że zagramy bez dodatkowych punktów. Pełny regulamin:
-
Kolejną sprawą są moderatorzy lig. Chcemy uniknąć tego co było ostatnio, więc w pierwszej kolejności zwracamy się do was z zapytaniem: kto chce i może otworzyć ligę? Potrzeba 9 moderatorów.
-
@stefan-joptwojmać ja mogę być moderatorem. Nasuwa się pytanie po co okres przygotowawczy jak nie można nic ulepszać ani trenować?
Zakładanie ligi po 22.30 raczej powinno wystarczyć na uniknięcie sytuacji że pierwszy mecz będzie zaraz po założeniu. -
Moderator ligi musi robić tabelke?
-
-
@didierluk said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Dlatego jest zakazane trenowanie żeby wszyscy mieli równe kadry od samego początku do końca. Mi tam obojętne czy z okresem przygotowawczym czy bez, założę tak jak będzie w regulaminie
Super
-
@rusewicz bez treningu bez sparingu bez rozbudowy stadionu, jednym słowem bez niczego.. Każdy ma taką samą wartość kadry. Rozumiem bez sparingów ok bo ten to ma dużo monet będzie grał z każdym i odskoczy chociaż zrobić sparing z partnerem.. Treningi i rozbudowa nic nie kosztuje każdy jest na tym samym poziomie więc dlaczego jest to zakazane?
-
Są plusy wszystkich tych braków.Zaglądamy na slot MPP tylko dwa razy dziennie.Ustawijąc się na dany mecz i sprawdzając wyniki.