Mistrzostwa Polski Par 2019
-
4 punkty tylko różnicy pomiędzy 1 a 4 w tabeli!
-
Zmiana liderów:
-
@dovco_handf ale ścisk Nie postawiłbym na nikogo pieniędzy w tym finale
-
@marcin6578 Mow siódma, ósma i dziewiąta para mają zbyt wielką stratę punktową, ale wszyscy pozostali nadal są wg mnie w walce o mistrza .
-
I kolejna zmiana lidera:
-
Ogień w czubie tabeli!
-
@dovco_handf co za emocje
-
Czy jest przewidziana jakaś nagroda za najdłuższą passę remisów?
-
Status quo po tej kolejce zostało zachowane:
-
@dovco_handf pozwoliłem sobię wrzucić tabelkę ligową z Finału MPP.Warto zobaczyć jak kto się wszystko układa także pod tym kątem zmagań najlepszych polskich par
-
@huzar-shakir Jasne. Finiszujemy
-
Jeszcze bardziej góra tabeli się spłaszczyła. Kto to wygra?
-
@dovco_handf nastąpiła zmiana lidera, w meczach między sobą mamy tyle samo pkt, a bilans bramkowy mamy większy chyba, że coś źle zrozumiałem
-
@shakiboy
Teraz to raczej i tak bez znaczenia jest -
@byku-duma-warmii to prawda ale wreszcie udało mi się wygrać jakiś mecz od dłuższego czasu, trzeba się nacieszyć chwila
-
@shakiboy said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf nastąpiła zmiana lidera, w meczach między sobą mamy tyle samo pkt, a bilans bramkowy mamy większy chyba, że coś źle zrozumiałem
Ja tych małych punktów nie liczę. Wstawiam tylko punkty z tabeli. Małe punkty będą ważne po ostatniej kolejce. Na razie chodzi o poglądowe spojrzenie kto i gdzie jest .
-
Po dzisiejszej kolejce już w ogóle się wszystko spłaszczyło
-
Spoko. Małe punkty to się będzie liczyło, jak się na końcu okaże, z ilu (których) par trzeba będzie zrobić małą tabelkę
-
Takiego finału MPP najstarsi górale nie pamiętają! Aż pięć par ma realną szansę na końcowy sukces!
-
@dovco_handf tego się nie da opisać