Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@huzar-shakir ja ze swoją partnerką biorę ślub po 9,5 roku. Takie małżeństwa oparte o wieloletnie związki to dojrzałe decyzje wg mnie Żadne tam porywy serca, czy innej części ciała .
-
@dovco_handf Masz rację w 100%.Trzeba przeżyć troszkę z drugą połówką żeby podjąć decyzję na temat zalegalizowania związku.
O waszym ślubie słyszałem... Życzę szczęścia
-
Grupa A kolejka nr. 10
Kolejka nr. 11
Tabela ligowa na półmetku ( tabelke par wrzuci Szpila)
-
Półmetek.
Kolega Swirecki trenuje na potęgę, nawet informacyjne wiadomości nie pomagają, także jak zobaczy gratyfikację, to może coś zrozumie (nie chciało mi się liczyć wytrenowanych punktów) -
Półmetek w Grupie B:
-
Kolejka cudów
-
Klasyfikacja par na półmetku zmagań w grupie D. @jepsztel i @Mati-Colchoner zdają się pewnie zmierzać po wygraną, ale wszystko może się wydarzyć. W każdym razie walka o drugą lokatę premiującą awans zapowiada sie bardzo ciekawie.
-
Grupa C. Kolejka 11/22
W grupie C osiągnęliśmy połowę ligi. Pary buteusz/gorkins i biker294/kondziowa1 mają dobrą szansę na zakwalifikowanie się do następnej rundy. Ale jest jeszcze jedna połowa ligi. Poczekajmy.
-
@buteusz @gorkins @Biker294 @kondziowa1 Kapitalnie
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@huzar-shakir ja ze swoją partnerką biorę ślub po 9,5 roku. Takie małżeństwa oparte o wieloletnie związki to dojrzałe decyzje wg mnie Żadne tam porywy serca, czy innej części ciała .
Zgodzę się w 100 %. W szczególności z porywem innych części ciała.
A tak serio ja z moją rozstałem się po 5 latach. I do tego jak byliśmy już w nażeczęństwie
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
My wzięliśmy ślub po 9 miesiącach
Bo ty się bałeś, żeby ktoś ci nie zwinął tej bogini, co łaskawie na ciebie spojrzała jak namężczyznę jej życia I to była zapewne najlepsza z twoich zyciowych decyzji jak tak popatzreć na was.
-
Półmetek w grupie H:
-
@dovco_handf szósta para w ostatnich kolejkach postawiła się i dołączyła do walki o awans prawdziwa grupa śmierci
-
Półmetek w grupie E:
3 pary walczą o awans, reszta raczej już się nie przebije. U nas tylko 2 graczy zarobiło ujemne punkty @sniki26 oraz @BadBrains -
@stefan-joptwojmać toś nas teraz zmotywował
-
@miszomichal said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf szósta para w ostatnich kolejkach postawiła się i dołączyła do walki o awans prawdziwa grupa śmierci
Tu są bez wątpienia medaliści tego Turnieju .
-
@piotras231 to dopiero półmetek, więc na wyrost to napisał chyba, bo wszystko może się zmienić.