Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Grupa B
-
R1: Wstępna - Grupa F - Kolejka
-
Dawno nikt nie wstawiał tej grupy:
-
W naszej grupie B losy awansu rozstrzygną się dopiero w ostatniej kolejce
Zapowiedź ostatniej kolejki
-
R1: Wstępna - Grupa F - Kolejka
Podsumowanie:- Para @Damiś27 & @tristan1982 mają już awans, jeśli nie zrobią kary.
- Para @Ihibon & @Pansushe są bardzo blisko awansu
- Para która jeszcze ma szanse matematyczne jest to @Arunio1 & Michał90Olimpia
- Gracz @Ezzikk opuścił ligę, jest to zachowanie nie "Fair play" wobec innych graczy oraz jego partnera
-
Grupa C. Kolejka 21/22
W ostatniej rundzie mamy bardzo silną konkurencję w naszej grupie. Trzy pary mają szanse zakwalifikować się do następnej rundy.
Para buteusz / gorkins zakwalifikowała się do następnej rundy. Gratulacje.
-
Runda wstępna.Grupa D.
-
Przed ostatnią kolejką w grupie D naprawdę ciekawa sytuacja. Para @mati-colchoner @jepsztel została dogoniona przez parę @huzar-shakir @Przemek-Kaszti i obecnie mamy 2 pary na prowadzeniu. Menadżerowie zapewnili nam świetne emocje w ostatniej kolejce i jestem naprawdę ciekaw która z par okaże się wygranym grupy D
-
@pawełfurmański To chyba niema znaczenia już, która z par wywalczyć awans z 1 pozycji
-
@huzar-shakir niby nie ma, ale wydaje mi się że chyba każda z par chciałaby zakończyć zmagania jako wygrany swojej grupy. Zawsze trzeba walczyć do końca
-
para @konix1982 i @pb1984 pewni awansu
o odrugą pozycje walczy @Dovco_HandF i @suchy998 oraz @Halit007 @beyah1985 blizej awansu ci 1 a o to ostatnia kolejka
a tu tabelka przed ostatnio kolejko
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Gracz @Ezzikk opuścił ligę, jest to zachowanie nie "Fair play" wobec innych graczy oraz jego partnera
Ten osobnik trafia na naszą Czarną Listę i nie weźmie udziału w 2 najbliższych mistrzowskich imprezach organizowanych przez Polski Personel
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Gracz @Ezzikk opuścił ligę, jest to zachowanie nie "Fair play" wobec innych graczy oraz jego partnera
Ten osobnik trafia na naszą Czarną Listę i nie weźmie udziału w 2 najbliższych mistrzowskich imprezach organizowanych przez Polski Personel
mi sie zdaje ze wcale juz nie wezmnie udziało to nie bedzie sie logował jak połowa kont z polskich menadzerów
-
@pawełfurmański Gdybym nie grał do konca ,podobnie jak i @Przemek-Kaszti to nie ogralibyśmy dziś naszych rywali
-
@suchy998 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
mi sie zdaje ze wcale juz nie wezmnie udziało to nie bedzie sie logował jak połowa kont z polskich menadzerów
Ha,ha,ha...
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
U nas też dopiero jutro rozstrzyga się losy awansu
-
Zabawna sytuacja, bo może tak się zdarzyć, że 3 pary będą miały po 60 punktów. Jest nikła szansa, ale możliwa. Co się musi wydarzyć? Ja i formoza wygrywamy swoje wyjazdy, sniki przegrywa, Rusewicz remisuje i wtedy zadecyduje mała tabela. Co prawda zostały jeszcze 2 mecze do rozegrania, ale już wiadomo jak by wyglądała: