Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Grupa L - liga założona ok 23:53 . zaproszenia wysłane od razu
POWODZENIA!!!
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Zamiast prawowitym uczestnikowi gry w półfinale @Magic-89 wysłałem zapro innemu Na szczęście Magiczny z grupy PAM się połapał i poprosił o dostęp
do ligiSobowtór?
-
Liga założona po minutowej walce z transferami w lidze, których nie ma i zaproszenia wysłane.
-
@dovco_handf Można by usunąć całkowicie te konto skoro i tak nie może grać,a może się zdarzyć że ktoś inny się pomyli i też wyśle temu Magicow zaproszenie do gry .
-
Można by usunąć całkowicie te konto skoro
Nie da się. Konta zamknięte dalej funkcjonują w systemie, jako zamknięte. Nie ja to wymyśliłem. Nie on jeden ma podobny nick. Ja zawsze wysyłam graczom z grup po wejściu na profil z grupy .
-
Grupa J
@suchy998 i ja w komplecie
@Ihibon & @Pansushe w komplecie
@KomendaNuta & @Ochowiak w komplecie
@jepsztel & @Mati-Colchoner w komplecie
@konix1982 & @pb1984 w komplecie
@zaloguj99 & @zuziak6 brakuje @zaloguj99 z H_PL (ostatnie logowanie do gry: 24.06.2019, 18:11) -
w grupie "k" brakuje tylko mistrza - @Przemek-Kaszti
-
@lhundaeion Tu w naszej grupie odbędzie sie jatka jakiej nikt nie widział
Mam jakieś takie wrażenie, że ta jatka będzie u mnie w bramce
-
Niestety, ale @zaloguj99 łapie minusa za mecz sparingowy z @KomendaNuta i podniesienie wartości jednego z zawodników o jeden poziom:
-
@dovco_handf ze mną też grał
-
-
W grupie "K" jest już końcu komplet menagerów.Mistrz @Przemek-Kaszti przypomniał sobię,że awansował do drugiej rundy mistrzostw
-
5 minusowych punktów dla mnie. Nie mam pojęcia jak to się stało, ani kiedy - pewnie rozkojarzenie przez mój ślub, ale mam rozbudowany stadion do poziomu 1-go. Kompletnie rozbudowany i ani rusz dalej. Zapewne robiłem to z telefonu, myśląc, że rozbudowuję inny stadion w innej drużynie. To mnie jednak nie tłumaczy, regulamin to regulamin - taki sam dla wszystkich. Bardzo przepraszam za ten błąd mojego partnera z pary: @suchy998.
-
@dovco_handf miejmy nadzieje ze wyjdzie to na korzyść nam
-
Ruszyliśmy
-
My też ruszyliśmy:
-
Grupa K
-
U nas znowu sporo remisów: