Mistrzostwa Polski Par 2019
-
U nas nikt jeszcze nie składa broni:
-
Jak w takiej grupie mogą być niespodzianki ?:D
-
-
-
R2: Półfinał - Grupa L
-
U nas trzy pary zdecydowanie już z przodu:
-
Grupa K -Półmetek
-
R2: Półfinał - Grupa L - / Kolejka
-
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
5 minusowych punktów dla mnie. Nie mam pojęcia jak to się stało, ani kiedy - pewnie rozkojarzenie przez mój ślub, ale mam rozbudowany stadion do poziomu 1-go. Kompletnie rozbudowany i ani rusz dalej. Zapewne robiłem to z telefonu, myśląc, że rozbudowuję inny stadion w innej drużynie. To mnie jednak nie tłumaczy, regulamin to regulamin - taki sam dla wszystkich. Bardzo przepraszam za ten błąd mojego partnera z pary: @suchy998.
Muszę pomyśleć nad tą strategią na IMP
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Jak w takiej grupie mogą być niespodzianki ?:D
U nas oczywiście każdy z każdym może wygrać, ale 3:0 z @Magic-89 to jednak niespodzianka
-
@lhundaeion Przeciw 433 najlepiej uderzyć 433,tymbardziej że kadry wszystkich zespołów są identyczne.Przeciw @Magic-89 moim zawodnikom wyszło wszystko,rewanzu może być odwrotnie
-
No i wreszcie ktoś mnie pokonał, ledwo co, bo ledwo co, pomimo że grałem ostrożnie, ale pierwsza strata punktów na półmetku ligi została zanotowana> mamy zmianę liderów wśród par:
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
No i wreszcie ktoś mnie pokonał, ledwo co, bo ledwo co, pomimo że grałem ostrożnie, ale pierwsza strata punktów na półmetku ligi została zanotowana
Ktoś pokonał, dobre W sumie to o mało nie straciliście punktu w tym arcyważnym meczu
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@lhundaeion Przeciw 433 najlepiej uderzyć 433,tymbardziej że kadry wszystkich zespołów są identyczne.Przeciw @Magic-89 moim zawodnikom wyszło wszystko,rewanzu może być odwrotnie
Zagranie identycznym ustawieniem to wojna na strzałki i suwaki, których nie możemy podejrzeć. To chyba przy każdym ustawieniu da taki sam efekt - totalną loterię
-
@lhundaeion grałem tak żeby nie było ze ustawiony mecz był xD
-