Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@rusewicz
2 do końca -
Spore zmiany w tabeli, ale różnice nadal na styk:
-
Tabelka Finałowa,jest jeszcze o co powalczyć.Ścisk między poszczególnymi menagerami jest tak spory że
nie zaryzykowałbym obstawiać który menago na jakiej pozycji zakończy zmagania -
czy jest możliwość wrzucenia rozpiski ostatnich 2kolejek panowie
-
-
@dovco_handf my mamy 95 punktów marcin 47 ja 48
-
@stb411 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf my mamy 95 punktów marcin 47 ja 48
Drobna pomyłka, dzięki za sprostowanie
-
Czy mistrzowie: @Magic-89 & @Lhundaeion z PAM mają już tytuł Mistrzów Polski Par 2019 w kieszeni? PAM zdominowało te rozgrywki w tym roku, ponieważ aż trzy pary z Polskiej Akademii Mistrzów są w pierwszej piątce zawodów .
-
Ja tam liczę na szczenariusz marzeń wszyscy przed nami przegrywają ja z @Dovco_HandF wygrywamy i hepiend xd pam 1 i 2 :d
-
przed ostatnią kolejką jedno jest pewne-indywidualnie najlepszy okazał się @Prezes-Kukito ,najważniejsze jednak przed nami.z niecierpliwością czekamy na końcowe rozstrzygnięcie tego jakże emocjunującego finału.
-
@huzar-shakir Najbardziej miarodajna będzie tabela bez meczów z partnerami, a tu mamy zmianę lidera
- Szeregowiec 56 pkt (56-0)
- Prezes Kukito 54 (60-6)
- Lhundaeion 52 (55-3)
- kondziowa1 51 (54-3)
-
-
@Magic-89 & @Lhundaeion Gratuluję wam mistrzostwa
@stb411 & @martin343 drugiej pozycji
@Prezes-Kukito & @ShakiBoy trzeciej pozycji
Pozostałym uczestnikom dziękujemy za grę do samego końca o medale ,podobna rzecz ma się pozostałym parom ,które nie odpuszczały do.samego końca
-
Gratuluję zwycięzcom i dziękuję wszystkim za grę do samego końca
-
Wrzucaj ktoś tabelkę!
Wyniki kolejki:
Ogromne podziękowania dla @Magic-89 , który moim zdaniem wykonał w tych zawodach większą robotę niż ja, czego nie widać w tabelce.
Dzięki wszystkim, wszystkim, nie listuję, bo nie tylko finalistom, ale wszystkim, za 3 miesiące trudnych pojedynków.A tutaj tak motywacyjnie. Nie poddawajcie się nigdy. 16 punktów straty, kilka kolejek później nadal tyle było. Taktyki z półfinału do kosza i wspólne kombinowanie z Marcinem. Także tego, walczcie, zawsze!