Mistrzostwa Polski Par 2019
-
-
-
-
R2: Półfinał - Grupa L - / Kolejka
-
@damiś27 0-6 w meczu przeciw @martin343 ?.Ciekawy wynik Wyspowiadaj się teraz z tego rezultatu
-
@huzar-shakir Jaki mój dziecinny błąd, pomylić sloty i ustawiłem taktykę na WC zamiast na MPP 2019.
Trzeba jednak umieć to wykorzystać @martin343 to zrobił i to moja najwyższa porażka w życiu -
@huzar-shakir Chyba w oddaniach, bo inaczej mi się do dziś w porażkach nie udało osiągnąć takiego wyniku
Jednak troszkę się cieszę że pomyłka taka w MPP niż WC czy MPG.
Z drugiej strony nie lubię przegrywać i aż nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem wynik
Niestety, jestem tylko człowiekiem -
czyli co? poszło oddanie tak?
-
13 kolejka u nas i mecz na szczycie lidera ligi z wiceliderem:
-
-
-
ponawiam swoje pytanie. jeżeli dobrze zrozumiałem to Damiś ustawił oddanie w meczu z kolegą z grupy bo "pomyliły mu się sloty". tak czy nie?
-
@gorkins Nie było ustawione oddanie i nie było to zamierzone.
Taktyka była blisko mojej niestety (brakowało jednego dobrego paska ustawionego), chciałem zagrać inaczej bo każdy lubi wygrywać.
Jest to moja pomyłka za co dostałem mega nauczkę.
Ja straciłem punkty, kondycję moich najlepszych graczy.
JESTEM TYLKO CZŁOWIEKIEM. -
Nie do końca rozumiem pierwsze zdanie. Właściwie cała Twoja wypowiedź jest gramatycznie i logicznie ciężka do "przetrawienia". Liczę że organizatorzy spełnią swoją rolę i odpowiednio to przeanalizują.
-
R2: Półfinał - Grupa L - / Kolejka
-
Przecież ten gość oddał ewidentnie mecz koledze z grupy żeby umocnić się na 3 miejscu... Żeby czasem para nie spadła na 4 pozycje. Wałkiem wali z daleka a tu taka cisza każdy ma to gdzieś widzę....
Sam napisał że oddał bo pomylił sloty haha śmieszne pomylić zwykła ligę z retro.... . A z drugiej strony ciekawe czy w tym drugim turnieju miał oddanie....
Śmierdzi kalem z daleka