Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@kondziowa1 u nas z Damisiem też było daleko do końca a pomówienia to były wtedy a nie teraz także ogarnij się człowieku
-
@daroo933 ja od początku mam w dupie czy ktoś komuś oddaje po co i dlaczego. ja zawsze gram fair i uważam że inni też tak grają. dlatego uważam że dyskwalifikacja Damisia i Tristana była niesprawiedliwa. dobra ok była dyskwalifikacja bo kilku krzykaczy nakręciło personel. ale gdy sytuacja się powtarza z innymi to jest cisza i ok i tylko o to mi chodzi widocznie są równi i rowniejsi. wtedy to były pomówienia i to jakie! ale jak ja zapytałem delikatnie dlaczego przy takiej samej sytuacji nie ma reakcji to jestem be. ok mogę być
-
@dovco_handf z jakiej pary? były dwa mecze po 5:0 chodzi mi ten drugi w tym wypadku widzę że nawet nie zauważyłeś. gratuluje
-
@jepsztel said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Spoko sprawdzajcie co chcecie gram Martin wynajmij detektywa
a przypomnieć ci co pisałeś o naszym wyniku z Damisiem? że koledzy z grupy że że słabo, że nie ma równego traktowania, tez wynajales wtedy detektywa?
-
Kolejna szalenie zacięta kolejka:
-
Kończąc temat dyskwalifikacja Damisia i Tristana, chciałem powiedzieć, że moja intencją nie jest i nie było chęci karania kogokolwiek w tym Kondziowy/Jepsztela.Uwazam że w ich meczu nie było próby oddania. Mój post o braku reakcji kogokolwiek na ich mecz był spowodowany chęcią pokazania ogromnej różnicy w ocenie mojego meczu z Damisiem /6:0/ a meczu Kondziowa z Jepsztelem 5:0, a przecież to tylko jedna bramka różnicy.. Nie wiem czemu tak było czemu mnie i Damisia wielu ludzi oceniło z góry najgorzej jak można. Może było to spowodowane wcześniejszą karą na chmurze i rts i chęcią odwetu na Damisiu. Ja napisałem już chyba wszystko na ten temat, weźcie pod uwagę że szkoda mi było kolegów z grupy i walczyłem o ich dobre imię, jeśli chodzi o mnie to w ramach protestu chętnie bym zrezygnował gdyby to było IMP. ale tutaj nie chce karać dodatkowo kolegi z pary który wkłada dużo serca w grę. Więcej nie będę się wypowiadał na ten i podobne tematy, kogo uraziłem to przepraszam.
-
Tabela z parami ani drgnęła po tej kolejce:
-
Jeszcze bardziej to się zagęściło:
-
Tylko jeden remis w tej kolejce:
-
Na prowadzeniu ci sami...
i na końcu też ci sami:
-
Ciekawa rywalizacja. Zwłaszcza pary @Prezes-Kukito/ @ShakiBoy @martin343 / @stb411
W tych parach oboje graczy grają równo. Jeśli utrzymają obecną formę i poziom to mogą wygrać MPP 2019 -
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Ciekawa rywalizacja. Zwłaszcza pary @Prezes-Kukito/ @ShakiBoy @martin343 / @stb411
W tych parach oboje graczy grają równo. Jeśli utrzymają obecną formę i poziom to mogą wygrać MPP 2019Tak i oni w tej chwili walczą o złoto.
Natomiast cztery pary toczą morderczy bój o brąz:
@Dovco_HandF & @suchy998; @Byku-Duma-Warmii & @Szeregowiec, @KomendaNuta & @Ochowiak oraz @Biker294 & @kondziowa1.
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Tak i oni w tej chwili walczą o złoto.
Natomiast cztery pary toczą morderczy bój o brąz:Dopiero dobijamy do półmetka. W teorii do końca sezonu tabela mogłaby się jeszcze nawet odwrócić
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
W teorii do końca sezonu tabela mogłaby się jeszcze nawet odwrócić
Oczywiście, jeszcze nawet ostatnia para obecnej klasyfikacji czyli @Mati-Colchoner & @jepsztel mogą nadal wygrać te zawody .
-
A za nami 2 kolejki weekendowe i mamy półmetek rozgrywek!
-
No to jedziemy z górki na pazurki
-
...a w MPPPamu zrobiło się gęsto
-
@lhundaeion Cały środek tabeli jest nasz
-
Jeszcze nadal przynajmniej kilka par ma szanse na mistrzowski tytuł:
-
Najwyższa przegrana w tym turnieju to jak dotąd wyczyn @jepsztel - po dwóch czerwonych kartkach: