Hileyi rapor etme
-
Hileyi rapor ettim, 90 saat oldu hala ses yok. Adam hileye devam ediyor. Niye ilgilenilmiyor?
-
@onceel e-posta ile raporu onayladınız mı?
-
@ofmanager_ E-postayı onayladım,üzerine tr.support@onlinesoccermanager.com üzerinden ekran görüntüleri ile mail attım. 1 Mayıs saat 20:20 de hile rapor edilmiş, adam ligde 4 takım almış hala kendine transfer yapıyor. Hayır Empoli ile İtalya liginin en güçlü takımını kurdu. Messi’yi aldı. Siz ilgilenene kadar takımı menajersiz şampiyon olacak seviyeye gelecek!!
-
Bende de benzer bir durum var 2 ligde de raporladığım menajerler var, 1 hafta oldu ses yok, ama alıştım. Bir hile raporum 11 gün sonunda sonuçlanmıştı tabi o sırada alan alacağını aldı satacağını sattı, kurduğu takımı da geçmek mümkün olmadı.
Maalesef beklemekten başka çare bulamadım, Allah sabır versin.
-
@isyankarakyuvar @ofmanager_ şurada keyifle oyun oynamak istiyoruz, onu geçtim oyun için gerçekten para harcayanlar var. Ligi yarıladık ilgilenen yok, böyle olacaksa biz de 2 hesap daha açalım dahil olalım.
-
Merhabalar
Gecikme için özür dileriz, fakat sizde hak verirsiniz ki bazen yoğunluk oluyor yada hilecinin ceza alması için yeterli kanıt bekleniyor bu sizin için geçerli olmayabilir anlayışınız için teşekkür ediyoruz, en kısa sürede ilgilenilecektir.
İyi oyunlar.
-
@onceel Bu hesaba ait bir raporunuz bulunmamaktadır, lütfen yargılamadan önce herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun.
-
@cnytakn “nuvkesilli” isimli kullanıcı Empoli takımı ile, yine kendisine ait olan “madritdtd” isimli kullanıcı olarak Genoa takımı, “aslavazgeçmekyok” isimli kullanıcı olarak Sampdoria takımı ve “zeykara” isimli kullanıcı olarak Cagliari takımlarını alıp daha düşük değeri olan oyuncuları yüksek maliyetlerle diğer bahsettiğim takımlara transfer ediyor. Şikayet “erkangvnc” isimli hesaptan oluşturulduğundan, kendi hesabım üzerinden şikayet etmeye kalktığımda bu lig araştırılıyor uyarısı veriyor.
-
@onceel kendinizin rapor ettiginizi soylediniz bende sizin raporunuz olmadigini belirttim ayrica rapor etmeden önce kendinizin de kurallara uydugunuzdan emin olun